Városrész:
Cambridge,egyetemi negyed
Helyszín:
John F Kennedy St
Óraszám / hét:
20, 28, 35
Időszak:
8:15 - 11:30 (20 tanóra)
8:15 - 15:00 (20+7 tanóra, 2 hosszú nappal)
8:15 - 11:30 (20+7+8 délutáni választható órák)
Csoportlétszám:
12-15 fő / csoport
Wi-Fi:
Igen
Szállás opciók:
Kollégium, Családi elhelyezés
Minőség:
VÁLASZTHATÓ KURZUSOK:
  • Általános angol (20 tanóra)
  • Intenzív általános angol (28-35 tanóra)
  • Üzleti angol (28 tanóra)
  • TOEFL nyelvizsga felkészítő (35 tanóra, min 4 hét)
  • GMAT felkészítő nemzetközi diákoknak (12 hét)
  • GRE felkészítő nemzetközi diákoknak (12 hét)

Az iskoláról

Az amerikai Kaplan angol nyelviskola hálózat Bostonban működő egyik nyelviskolája, ami a Harvard University közelében Cambridge városrészben található. A bostoni nyelviskola 13 tágas tanteremmel rendelkezik, szinte minden tanterme interaktív táblákkal felszerelt.

A nyelviskola az angol nyelvtanulás részét képező multimédia központ keretében 15 számítógéppel felszerelt, valamint Wi-Fi internetkapcsolat minden diák számára biztosított. Az iskolai nyelvtanárok magasan kvalifikált szakemberek, több éves nyelvtanítási tapasztalattal. A diákok a világ minden részéről érkeznek, így remek hangulat és társasági élet várja az itt tanulókat. Az általános angol nyelvtanfolyamokhoz minden hétfőn lehet csatlakozni, a heti 20 tanórás képzés vízummentesen is foglalható. A vízummentes nyelvtanfolyamokhoz is ESTA regisztráció szükséges, mely irodánkon keresztül intézhető. A TOEFL nyelvvizsga, GRE és GMAT felkészítő kurzusok csakis emelt óraszámban, csakis tanuló vízummal foglalhatók.

5 perc sétatávolságra az iskolától edzőterem is található. A nyelvtanulás és az edzés mellett sok más programlehetőséggel is szolgál Cambridge városrész, népszerű hétvégi úticél közé tartozik New York City, számos síelőhelyek, tengerpartok, outlet bevásárlóközpontok, szervezett séták a Harvard egyetemen és a MIT területén. Mindezek mellett számos ingyenes előadást tartanak a Harvard Egyetem és a MIT tanárai és sok ingyenes fesztivált és szabadtéri koncertet szerveznek a városban.

Boston helyett tengerparti helyszínt keresel? Nézz körül oldalunkon, angol nyelvtanfolyamok Floridában és Kaliforniában is foglalhatók.

Munkalehetőség

Tanuló vízummal rendelkező diákok munkát nem vállalhatnak.

Személyes tapasztalat

Az iskolát elsősorban az egyetemi és szaknyelvi felkészítései miatt dicsérik a hallgatók. Emellett jó rálátást szerezhetnek az amerikai egyetemi életre is a Harvard és a Massachussets Institute of Technology közelségének a jóvoltából.