Városrész:
Miami, Brickell Bay Drive
Helyszín:
Fantasztikus helyszínen, Miami pénzügyi negyedében, közvetlen a vízparton. Több emelet magasból csodás kilátás a nyílt tengerre!
Óraszám / hét:
20, 24, 28, 20 + 15
Időszak:
09:00 - 12:40
09:00 - 14:00
09:00 - 15:00
Csoportlétszám:
12-15 fő / csoport
Wi-Fi:
igen
Szállás opciók:
Családi elhelyezés vagy diákszálló
Minőség:
VÁLASZTHATÓ KURZUSOK:
  • Általános angol kurzus
  • Intenzív és Szuper intenzív angol kurzus
  • TOEFL nyelvvizsga felkészítő (20 + 15 tanóra/hét)
  • IELTS nyelvvizsga felkészítő (20 + 15 tanóra/hét)
  • Cambridge nyelvvizsga felkészítő

Az iskoláról

A nyelviskola fantasztikus helyszínen, Miami központjában a "Four Ambassadors" épület komplexum egyikében található. A nyelviskola a 18. emeleten, 21 világos, panoráma ablakos tanteremben várja a tanulni vágyókat, ahonnan csodás kilátás nyílik a nyílt tengerre. Az iskolára jellemző a barátságos és otthonos környezet, a modern és vidám hangulatú tantermek. A folyóson több számítógép is a diákok rendelkezésére áll, de a nyelviskola 3 számítógép teremmel is felszerelt.

A jelentkezéseket kezdőtől felsőfokú szintig fogadják és a professzionális tanári csapat a személyes figyelem mellett mindent megtesz azért, hogy a diákok minél hamarabb magabiztosan használják az angol nyelvet. A teljesítmény orientált nyelvoktatást mi sem bizonyítja jobban, mint az hogy diákok értékelése alapján 2013 és 2014-ben is megnyerték a "LanguagecourseNet" kiváló minőségű nyelviskola díját!

Az épületben működő boltok és kávézók mellett, nagyon népszerű a komplexum szabadtéri úszómedencéje is, melyet az iskola diákjai ingyenesen használhatnak. A medence mellett egy snack bár is működik, ahol kedvezményes áron étel-ital szintén vásárolható. Az iskola saját üzemeltetésű diáklakásokkal is rendelkezik, melyek a komplexumban találhatók., így utazásra nem kell időt fordítani! Természetesen kedvező árakon lehet szállást foglalni a tanulmányok idejére.

Az általános angol nyelvtanfolyamokhoz minden hétfőn lehet csatlakozni, a heti 20 tanórás képzés vízummentesen is foglalható. A vízummentes nyelvtanfolyamokhoz is ESTA regisztráció szükséges, mely irodánkon keresztül intézhető. A TOEFL nyelvvizsga felkészítő kurzusok emelt óraszámban, csakis tanuló vízummal foglalhatók.

Miami tengerparti helyszín helyett nagyvárosban keresel angol nyelvtanfolyamot? Nézz körül oldalunkon, angol nyelvtanfolyamok New Yorkban, Bostonban és Kaliforniában is foglalhatók.

Munkalehetőség

Tanuló vízummal rendelkező diákok munkát nem vállalhatnak.

Személyes tapasztalat

Barátságos környezetben, segítőkész ügyintézőkkel. Ezekkel tudnánk ezt a partnerünket jellemezni és bátran ajánljuk ezt a nyelviskolát kezdőknek, középhaladóknak egyaránt. A diák rezidencia szintén nagyon kultúrált, megfizethető árakon foglalható Miami szívében. A South Beach/Ocean Drive nevű turista paradicsom és buli központ busszal könnyedén, fél óra alatt elérhető.