Városrész:
New York, Brooklyn
Helyszín:
New York legparkosabb és egyben etnikailag legsokszínűbb részén található.
Óraszám / hét:
20,23
Időszak:
9:00 - 13:15
Csoportlétszám:
8-10 fő
Wi-Fi:
igen
Szállás opciók:
Családi elhelyezés vagy diákszálló
Minőség:
VÁLASZTHATÓ KURZUSOK:
  • Általános angol
  • Üzleti angol
  • TOEFL nyelvvizsga felkészítő
  • Kombinált kurzus

Az iskoláról

Méretéből fakadóan az iskola kisebb, családias jellegű, ami New York-ot ismerve kissé furcsának tűnhet. A new yorki nyelviskola 6 tanteremmel rendelkezik és 90 fő befogadására képes. Az alapítóinak célja az volt, hogy családias hangulatot teremtsenek a nagyvárosi forgatagban, és hogy az itt tanulók egy igazi közösség részének érezzék magukat.

New York valamennyi legnépszerűbb és legfontosabb látványossága, könnyűszerrel elérhető innen, de a nyelviskola tanárai is gondoskodnak az iskola utáni szervezett programokról. Remek társasági élet és rengeteg program várja a diákokat.

A diákok alacsonyabb létszámú csoportokban tanulva sajátíthatják el az angol nyelvtudást, ami a csoportlétszámból fakadóan könnyebben és gyorsabban megy, mint egy nagyobb létszámú osztályban.

Kezdőtől felsőfokú szintig fogadják a jelentkezéseket és az általános angol mellett üzleti angol nyelvet is lehet tanulni. Egyenlőre new yorki nyelviskolánkban vízummal nem tudsz tanulni, csakis vízummentesen az ESTA program keretében van lehetőség maximum 12 hetet maradni.

Személyes tapasztalat

Nagyszerü helyszinen és professzionális tanári gárdával várják a tanulókat. Azoknak ajánljuk ezt a helyszint, akik szeretnének egy kicsit elbújni a nagyvárosi forgatag elől. A tanulók nagyon szeretik, hiszen az iskola NY szívében taálható és így szabadidejükben bárhova könnyedén eljuthatnak.