Városrész:
SoHo
Helyszín:
Manhattan szívében, a Soho negyedben, rengeteg étkezési és vásárlási lehetőség a környéken.
Óraszám / hét:
20, 28, 35
Időszak:
8:15-11:30 (20 tanóra)
8:15-15:00 (20+7 tanóra, 2 hosszú nappal!)
8:15-11:30 (20+8+7 tanóra)
Csoportlétszám:
10-12 fő / csoport
Wi-Fi:
Igen
Szállás opciók:
Családi elhelyezés
Diákkollégium (csak nyári időszakban)
Minőség:
VÁLASZTHATÓ KURZUSOK:
  • Általános angol (20 tanóra)
  • Intenzív általános angol (28-35 tanóra)
  • Általános és üzleti kombinált angol (35 tanóra)
  • Üzleti angol (28 tanóra)
  • TOEFL nyelvizsga felkészítő (35 tanóra, 4-16 hét)
  • GRE felkészítő nemzetközi diákoknak (12 hét)
  • GMAT felkészítő nemzetközi diákoknak (12 hét)

Az iskoláról

Nagy nyitott terek, élénk színek és letisztult környezet. Igen, mindez a Broadway West szívében, a SoHo-ban. Az amerikai Kaplan nyelviskola hálózat New York-ban 3 helyszínen fogadja a nyelvtanulókat, de a SoHo nyelviskolája nemcsak elhelyezkedése, de az amerikai továbbtanuláshoz elengedhetetlen GRE és GMAT felkészítő programjai miatt is igen népszerű. A nyelviskola egy modern, 3 szintes loft jellegű teljesen felújított épületbe költözött át 2013 nyarán, így környezetében teljesen megfelel a legújabb 2015/2016-os trendeknek.

A nyelviskola 16 tágas tanteremmel felszerelt és a modern technológia követőjeként, a tantermek mindegyike interaktív táblával felszerelt. Az iskola tanárai magasan kvalifikált szakemberek, több éves nyelvtanítási tapasztalattal. A diákok a világ minden részéről érkeznek, így remek hangulat és társasági élet várja az itt tanulókat. Az iskola szervezésében rengeteg délutáni és hétvégi, sok esetben ingyenes programokra lehet jelentkezni, melyekről minden héten rendszeres tájékoztatást kapnak a diákok.

Az általános angol nyelvtanfolyamokhoz minden hétfőn lehet csatlakozni, a heti 20 tanórás képzés vízummentesen is foglalható. A vízummentes nyelvtanfolyamokhoz is ESTA regisztráció szükséges, mely irodánkon keresztül intézhető. A TOEFL nyelvvizsga, GRE és GMAT felkészítő kurzusok csakis emelt óraszámban, csakis tanuló vízummal foglalhatók.

New York-ot túl nyüzsgő nagyvárosnak találod vagy tengerparti helyszínt keresel? Nézz körül oldalunkon, angol nyelvtanfolyamok Floridában és Kaliforniában is foglalhatók.

Munkalehetőség

Tanuló vízummal rendelkező diákok munkát nem vállalhatnak.

Személyes tapasztalat

A nyüzsgő Lower Manhattan szívében központi elhelyezkedés mellett egy remek tanári csapat és mintegy 200 fős diákság közegébe csöppentünk az iskola látogatása alkalmával.