Városrész:
Manhattan, Midtown
Helyszín:
Az Empire State Building 63. emeletén, mesés kilátással.
Óraszám / hét:
20, 28, 35
Időszak:
8:15-11:30 (20 tanóra)
8:15-15:00 (20+7 tanóra, 2 hosszú nappal!)
8:15-16:30 (20+8+7 tanóra)
Csoportlétszám:
12 - 15 fő
Wi-Fi:
Igen
Szállás opciók:
Családi elhelyezés
Diákkollégium (csak nyári időszakban)
Minőség:
VÁLASZTHATÓ KURZUSOK
  • Általános angol (20 tanóra)
  • Intenzív általános angol (28-35 tanóra)
  • Üzleti angol (28 tanóra)
  • TOEFL nyelvizsgafelkészítő (35 tanóra, 4-16 hét)

Az iskoláról

Az amerikai Kaplan nyelviskolák közül bátran mondhatjuk, hogy az 1930-as években épült Empire State Building 63. emeletén működő nyelviskolájuk a legnépszerűbb a nyelvet tanuló diákok körében. Aki nyelvtanfolyamot keres New Yorkban, Manhattant nem kell különösen bemutatni. A nyelviskola 19 tantermének többsége fantasztikus kilátást biztosít Manhattanre, ez az élmény mindennap biztosított, télen és nyáron egyaránt.

A fantasztikus kilátás mellett a tantermek interaktív táblákkal felszereltek, a nyelviskola modern multimédiás labort is biztosít, ahol gond nélkül lehet az online feladatokat gyakorolni. A modern amerikai nyelvtanítás szerves része a számítógépes labor használat is, így az gyakorta a tanórák részét is képezi.A nyelviskolában természetesen a Wi-Fi biztosított a diákok számára.

A szakképzett anyanyelvi nyelvtanárok a kommunikatív nyelvoktatásra alapozzák a nyelvtanítást, így az órákon rengeteg a csoportmunka, páros feladat és véleményezés. A kiegészítő tanórák keretében (legalább 28 tanóra/hét) van lehetőség az írás, olvasás, beszéd vagy szövegértés készségek fejlesztésére.

Az általános angol nyelvtanfolyamokhoz minden hétfőn lehet csatlakozni, a heti 20 tanórás képzés vízummentesen is foglalható. A vízummentes nyelvtanfolyamokhoz is ESTA regisztráció szükséges, mely irodánkon keresztül intézhető. A TOEFL nyelvvizsga felkészítő kurzusok emelt óraszámban, csakis tanuló vízummal foglalhatók.

New York-ot túl nyüzsgő nagyvárosnak találod vagy tengerparti helyszínt keresel? Nézz körül oldalunkon, angol nyelvtanfolyamok Floridában és Kaliforniában is foglalhatók.

Személyes tapasztalat

Személyes tapasztalatunk és diákjaink visszajelzései alapján a tanárok felkészültek, segítőkészek és rengeteg az iskola után közös program, amelyeken New York minden részét lehetőség van felfedezni a "helyiekkel", akik maguk a tanárok. New York varázsáról nem is beszélünk, azoknak ajánljuk elsősorban, akik szeretik a nagyvárosi forgatagot.

Munkalehetőség

Az F-1 tanuló vízummal rendelkező diákok munkát nem vállalhatnak.