Városrész:
Manhattan
Helyszín:
Az iskola egy modern irodaház 14.emeletén a Times Squaren található.
Óraszám / hét:
20, 24, 30
Időszak:
8:30-11:45 vagy 14.15-17:30 (20 tanóra)
8:30-14:00 (24 óra, 2 nap 14 óráig )
8:30-14:00 (30 tanóra, minden nap)
Csoportlétszám:
12-15 fő / csoport
Wi-Fi:
Igen
Szállás opciók:
Családi elhelyezés
Diákkollégium, önellátó (némely csak nyáron)
Minőség:
VÁLASZTHATÓ KURZUSOK:
  • Általános angol tanfolyam (20 tanóra)
  • Intenzív általános angol (24-30 tanóra)
  • Általános és üzleti kombinált angol (20+10 tanóra)
  • Cambridge (FCE,CAE,CPE) nyelvvizsga felkészítők (30 tanóra)
  • IELTS nyelvvizsga felkészítő (30 tanóra)
  • TOEFL nyelvvizsga felkészítő (30 tanóra)

Az iskoláról

Az EC nemzetközi nyelviskola hálózat angol nyelviskolája New York-ban, a Times Square-n működik. A hálózat a világ 4 országában (Amerika, Anglia, Málta és Dél-Afrika) több városában is jelenlévő nemzetközi iskolalánc, mely angol nyelvtanfolyamai kizárólag angol anyanyelvű országokban foglalhatók. A gyakorlatias nyelvtudás elsajátítása mellett a new yorki nyelviskolánál fontos szempont az is, hogy a nemzetközi diákok a tanórákon kívül is mindig hasznos és izgalmas programokban vegyenek részt, valamint a nyelvtanulás egyben kikapcsolódás, egy hatalmas new yorki kaland is legyen. A nyelviskola 2009 óta működik ezen a helyszínen, 16 világos, igényesen és modern stílusban berendezett tanteremmel. A diákok száma nyári időszakban meghaladja a 250 főt, így előfordulhat a "váltott órarend", azaz egyik nap délelőtt, másik nap délután vannak órák. A szünetekben számítógépterem és hatalmas társalgó áll a diákok rendelkezésére. A nyelvtanfolyam ára tartalmazza a könyveket, ingyenes internet használatot és heti több fakultatív ingyenes délutáni programot is, melyeket egy-egy tanár szervez a tanításon kívüli időszakokra.

Kezdőtől felsőfokú szintigfogadják a jelentkezéseket, a professzionális tanári gárda több év tapasztalatával rendelkeznek, ezért az iskola mottója, hogy rövid időn belül helyesen megtanulni, minden diákunknál beigazolódik. A nyelviskolán keresztül a nyelvtanfolyam idejére szállás foglalható, de a figyelmet felhívnánk arra, hogy New York az egyik legnépszerűbb desztináció, így a foglalási kérést időben jeleznünk kell.

Az általános angol nyelvtanfolyamokhoz minden hétfőn lehet csatlakozni, a heti 20 tanórás képzés vízummentesen is foglalható. A vízummentes nyelvtanfolyamokhoz ESTA regisztráció szükséges, mely irodánkon keresztül intézhető. A TOEFL nyelvvizsga felkészítő kurzusok emelt óraszámban, csakis tanuló vízummal foglalhatók. New York-ot túl nyüzsgő nagyvárosnak találod vagy tengerparti helyszínt keresel? Nézz körül oldalunkon, angol nyelvtanfolyamok Floridában és Kaliforniában is foglalhatók.

Munkalehetőség

Az F-1 tanuló vízummal rendelkező diákok munkát nem vállalhatnak.

Személyes tapasztalat

Diákjaink beszámolója alapján az iskola tanárai rendkívül motiváltak és minden eszközzel segítik a diákok nyelvi fejlődését. A diákok játszva tanulnak, ami nagyban növeli az effektív tanulást. A tanulók nagyon szeretik, hogy az iskola Manhattan szívében van, mert így szabadidejükben bárhova könnyedén eljuthatnak.