Városrész:
Percekre a történelmi és kereskedelmi negyedre, rengeteg étkezési lehetőséggel a környéken.
Helyszín:
New Montgomery St
Óraszám / hét:
20, 28, 35 óra
Időszak:
8:15 - 11:30 (20 tanóra)
8:15 - 15:00 (20+8 tanóra)
8:15 - 16.45 (20+8+7 tanóra)
Csoportlétszám:
12-15 fő / csoport
Wi-Fi:
Igen
Szállás opciók:
Diákszállások
Minőség:
VÁLASZTHATÓ KURZUSOK:
  • Általános angol
  • Üzleti angol
  • TOEFL nyelvizsga felkészítő
  • GRE felkészítő nemzetközi diákoknak (12 hét)
  • GMAT felkészítő nemzetközi diákoknak (12 hét)
  • University placement konzultáció

Az iskoláról

Az amerikai Kaplan nyelviskolalánc tagjaként 1996-ban kezdte meg működését a nemzetközi diákok nyelvoktatására szakosodott angol nyelviskola San Franciscoban, nem messze a Golden Gate University-től. Egy 2 szintes belvárosi épületben működik és elhelyezkedésének köszönhetően jellemző a nyüzsgő diákélet a környéken. Az órák 45 percesek és a nyelviskola 16 modern tanteremmel és interaktív táblákkal felszerelt. A multimédia központban a legújabb technológia segítségével, online feladatokat gyakorolva is készülhetnek az iskola diákja. A könyvtárból tankönyvek, újságok, regények kikölcsönözhetőek.

A szakképzett nyelvtanárok a kommunikatív nyelvoktatásra alapozzák a nyelvtanítást, így az órákon rengeteg a csoportmunka, páros feladat és véleményezés. A kiegészítő tanórák keretében (legalább 28 tanóra/hét) van lehetőség az írás, olvasás, beszéd vagy szövegértés készségek fejlesztésére.

Munkalehetőség

Az F-1-es tanuló vízummal rendelkező diákok munkát nem vállalhatnak a tanulmányok ideje alatt.

Személyes tapasztalat

Azoknak ajánljuk, akik észak Amerikában tervezik a nyelvtanulást, de európai hangulatra vágynak. San Francisco a legeurópaibb város, unatkozni nem lehet és az iskola is rengeteg szabadidős programot szervez a diákoknak.