Városrész:
Montgomery St
Helyszín:
Belvárosban, percekre a Montgomery St megállóhoz, a Market St sarkán.
Óraszám / hét:
20, 24, 30
Időszak:
8:30-11:45 vagy 14:15-17:30 (20 tanóra, délelőtti vagy délutáni)
8:30-14:00 (24 tanóra)
8:30-15:00 (más beosztással,30 tanóra)
Csoportlétszám:
10-14 fő / csoport
Wi-Fi:
Igen
Szállás opciók:
Diákház, Családi elhelyezés
Minőség:
VÁLASZTHATÓ KURZUSOK:
  • Általános angol
  • Üzleti angol
  • Munkahelyi, irodai angol (30 tanóra kombinált)
  • Cambridge nyelvvizsga felkészítők (30 tanóra)
  • University placement konzultáció

Az iskoláról

A máltai székhelyű EC nyelviskola hálózat a világ 4 országában (Amerika, Anglia, Málta és Dél-Afrika) azon belül is több városban, franchise alapon működő nemzetközi iskolalánc. San Francisco-ban működő angol nyelviskola a belvárosában, a kereskedelmi negyed szívében található és tömegközlekedéssel kiválóan megközelíthető a város minden pontjáról.

A nyelviskola 15 világos, igényesen berendezett napfényes tanteremmel, társalgóval és számítógépteremmel felszerelt, ahol ingyenes Wi-Fi hozzáférés minden diák számára biztosított. A diákok száma az év minden szakában meghaladja a 150 főt, tehát egy nagyobb nyelviskoláról van szó.Az általános angol nyelvtanfolyamokhoz minden hétfőn lehet csatlakozni, a heti 20 tanórás képzés vízummentesen is foglalható.

A tanfolyamokat szakképzett és tapasztalt anyanyelvi tanárok tartják, akiknek fontos a diákok nyelvi fejlődése. A gyakorlatias nyelvtudás elsajátítása mellett az iskolának fontos szempont még, hogy a diákok a tanórákon kívül is mindig hasznos és izgalmas programokban vegyenek részt, és hogy a nyelvtanulás egyben kikapcsolódás is legyen. A jelentkezést kezdőtől felsőfokú szintig fogadják, a professzionális tanári gárda több éves tapasztalattal rendelkezik, ezért az iskola mottója, hogy rövid időn belül helyesen megtanulni, minden diákunknál beigazolódik!

A diákok szabadidejüket, a pár perc sétára található Union Square bevásárló negyedben tölthetik, ahol széles választékban találhatóak éttermek és kávézók.

Munkalehetőség

Az F-1 tanuló vízummal rendelkező diákok munkát nem vállalhatnak.