Városrész:
Bournemouth, Hinton Rd
Helyszín:
Impozáns tradicionális épület a város szívében, parkok és bevásárló utca közelében, 5 percnyire a tengerparttól
Óraszám / hét:
20, 30
Csoportlétszám:
maximum 12 fő / csoport
Wi-Fi:
igen
Szállás opciók:
Családi elhelyezés vagy diákszálló
Minőség:
VÁLASZTHATÓ KURZUSOK:
  • General English / Általános angol
  • IELTS Preparation / IELTS nyelvvizsga felkészítő
  • Cambridge kurzusok - PET, FCE, CAE, BEC

Az iskoláról

A nyelviskola 1987-ben alakult, családi vállalkozásként működő intézményről van szó. A bournemouth-i nyelviskola régi, tradicionális épületben található, 35 tanteremmel rendelkezik és éves szinten 2000 diák befogadására képes, ezzel a legnagyobb nyelviskola, valamint üzleti iskola a városban. Az iskola nyelvi laborral és számítógépekkel felszerelt, valamint 3 külön számítástechnikai tanteremmel is rendelkezik. Természetesen a British Council és az EnglishUK által akkreditált nyelviskoláról van szó. Tanítási módszerük a nyelviskola által kifejlesztett CBLT.

Mi az a CBLT (Content-Based Language Training) módszer?

A tartalom alapú nyelvtanulás célja, hogy olyan hétköznapi és életszerű témákat dolgoznak fel az órákon, melyek a tanulók angol nyelvi kommunikálását felgyorsítják.

Mi az IBC (International Business Communication) kurzus?

A 2-4 hetes tanfolyamok célja, hogy a meglévő angol nyelvtudás üzleti angol ismeretekkel kibővüljön, mint például tárgyalás technika vagy éppen prezentációs készségek fejlesztése.

Népszerűségét elsősorban profizmusának és elhivatott tanári csapatának köszönheti. Sikerük legfőbb titka az ügyfélbarát szemlélet mellett a diákok visszajelzése, valamint a széles kurzusválasztási lehetőség. Céljuk, hogy minden egyes diákjuk az igényeinek megfelelő kurzust tudja elvégezni és hasznára váljon az iskolában eltöltött időszak.