Városrész:
Cambridge, Guildhall Place
Helyszín:
A város szívében egy 1820-ban épült Tudor stílusú épületben, 3 percre a híres King's College Chapeltől és a autóbusz pályaudvartól.
Óraszám / hét:
20 és 30
Időszak:
Csoportlétszám:
maximum 12 fő / csoport
Wi-Fi:
igen
Szállás opciók:
Családi elhelyezés vagy diákszálló
Minőség:
VÁLASZTHATÓ KURZUSOK:
  • General English / Általános angol
  • Intensive English / Intenzív Angol
  • Academic Semester / Egyetemi előkészítő
  • IELTS Preparation / IELTS Nemzetközi nyelvvizsga felkészítés
  • Cambridge Preparation / Cambridbe Nemzetközi nyelvvizsga felkészítés
  • English for Business / Üzleti kurzusok

Az iskoláról

Cambridge lenyűgöző egybefonódása a történelmi és a jelenkori életnek. Világhírű egyetemei és építészete ellenére kisváros, mely könnyen körbesétálható. A város lakói ma bizonyára nem is tudják, hogy elődeik valamikor hadban álltak a diákokkal, akiknek ma a város hírét, szépségét és jómódját köszönheti.

Az iskolák, egyetemek "felfedezésének" legjobb módja a Cam folyón való gondolázás, mellyel 31 gyönyörű iskola épülete tárul elénk, a legidősebb 1284-ből. A város atmoszférája, zöld parkjai, sportlétesítményei és pubjai a folyóparton, valamint a diákok sokasága ideális helyszín az angol nyelv tanulására.

Az iskola a British Council által regisztrált és az English-UK tagja, mely 1983 óta fogadja a diákokat. 8 világos tanteremben és barátságos légkörben tanulhatnak a jelentkezők.

Diákközpontja 2 percnyire található az iskolától, ahol a hallgatók teljes körű szolgáltatást kapnak a diákélettel, szállással kapcsolatban, valamint önálló tanulásra van lehetőségük. Pihenésképpen videó, multimédia, és számítógépterem áll rendelkezésre az ingyenes szabadidős programok mellett.