Városrész:
Chester, Stanley Place
Helyszín:
Anglia mértani közepén, Manchester várostól nem messze található a nyelviskola, a környéke és történelmi városrésze kirándulási lehetőségekben bővelkedik.
Óraszám / hét:
20, 28,30 és 35
Időszak:
Csak reggeli csoportok
Csoportlétszám:
Maximum 12 fő / csoport
Wi-Fi:
igen
Szállás opciók:
Családi elhelyezés vagy diákszálló
Minőség:
VÁLASZTHATÓ KURZUSOK:
  • General English / Általános Angol
  • IELTS Preparation / IELTS nyelvvizsga előkészítő
  • Cambridge Preparation / Cambridge nyelvvizsga előkészítő
  • 50+ Courses / Tanulás a középkorú vagy nyugdíjas diákoknak

Az iskoláról

Bájos kisváros 120 ezer lakossal, évi 6 millió látogatóval Anglia észak-nyugati részén közvetlenül a walesi határon. Tradicionális, de jelenkori, ősi, de modern, az angol jelleget magán viselő városka.

Ajánlott történelem és természetkedvelőknek, Beatles és futballrajongóknak egyaránt (Liverpool és Manchester közelsége). Az iskola 1976-ban alakult, épülete pedig több mint 200 éven keresztül a chesteri gazdag és híres emberek otthona volt.

Egy olyan nyelviskolában, amely majdnem 30 éve foglalkozik nyelvoktatással és a nyelvtudás folyamatos fejlesztésével, nincs olyan korosztály, szakember, aki ne értékelné a személyre szabott - mégis dinamikus csoportokba osztott - oktatás előnyeit. Ennek eredményeképpen, a barátságos iskola egy kellemes kisvárosban kombináció nagy előnye az, hogy nyugodt körülmények között lehet megismerni az igazi történelmi Angliát. A programok széles választékával várják oda a 14-99 éves tanulni vágyókat.

A három iskolaépület mindegyikében ingyenes Internet-használatra van lehetőség. Az iskola szombatonként egész napos kirándulásokat, hétköznaponként esti, illetve különböző kulturális és sportprogramokat szervez diákjai részére pl. nemzetközi étkek estje.

Az iskola a British Council által regisztrált.