Városrész:
London központ, Zone 1
Helyszín:
Covent Gardenben forgalmas metrómegálló közelében, vásárlási lehetőségek, londoni nyüzsgés.
Óraszám / hét:
20 és 30
Csoportlétszám:
12 fő / csoport
Wi-Fi:
igen
Szállás opciók:
Családi elhelyezés, Diáklakások
Minőség:
VÁLASZTHATÓ KURZUSOK:
  • General English / Általános angol
  • Intensive English / Intenzív Angol
  • IELTS Preparation / IELTS nyelvvizsga felkészítés
  • Cambridge Preparation / Cambridge nyelvvizsga felkészítés

Az iskoláról

London nemcsak Anglia fővárosa, de az üzleti és a gazdasági élet központja is. Nemzetközi szervezetek otthona és a kultúra fellegvára. A Westminster Palota, a Tower of London, a Királyi Botanikus Kert és Greenwich a Világörökség részét képezik. 300 múzeuma és művészeti galériája, 6000 étterme és 400 élőzene központja a tanulás és a munka mellett kiváló szórakozási lehetőségeket nyújt. A főváros 143 parkjával 30% zöldfelületet biztosít a kirándulók, pihenők számára.

Covent Garden neve eredetileg Kolostorkert, ahol a XIII. században a Westminster-apátság szerzetesei gyümölcsöt és zöldséget termesztettek, később piactér, ma pedig a piaci csarnok árkádjai alatt elegáns üzletek, éttermek, bárok találhatók.

Az iskola a British Council által akkreditált és az EnglishUK tagja, 1969-ben alapították. Modern oktatási központ, melyet 2006-ban teljesen felújítottak. 13 tágas tantermével, tanulószobával, könyvárral és változatos programokkal várják a 30 év feletti hallgatóikat. Segítőkész, fiatalos munkatársai nemcsak éjszakai szórakozóhely ajánlásában segítenek, de bankszámlanyitásban is a hosszú távú londoni tartózkodáshoz. Csúcsminőség megfizethető árakon. Kedvezményeket őszi, téli és tavaszi tanfolyamokra.

Igényes programjai és minőségi szállásai megfelelő helyszín üzletemberek számára 1-2 hetes kurzusokkal.