Városrész:
Adelaide, Grenfell St
Helyszín:
A városközpontban, könnyen megközelíthető helyen.
Óraszám / hét:
20
Csoportlétszám:
8-10 fős csoportok
Wi-Fi:
igen
Szállás opciók:
Családi elhelyezés, diák apartman
Minőség:
VÁLASZTHATÓ KURZUSOK:
  • General English / Általános angol kurzus
  • EAP, egyetemi felkészítő
  • IELTS Preparation/ IELTS
  • Cambridge Preparation / Cambridge
  • Üzleti angol nyelvtanfolyamok

K+

Mi a K+ program?

Egy olyan lehetőség, mellyel még hatékonyabbá tehető a nyelvtanulás, mindez pedig a tantermen kívül. A K+ egyesíti az online és offline tanulási lehetőségeket. Egyaránt elérhető okos telefonokról, tabletekről és laptopokról. A K+ club tagjaként pedig lehetőséged van új barátokat szerezni, miközben fejleszted angoltudásodat.

Az iskoláról

Az Adelaide-i nyelviskola belvárosi elhelyezkedésű, így a város bármely pontjáról kiválóan és könnyen megközelíthető, több mint 300 diák befogadására képes intézmény. Fiatalos tanári csapat várja modern, jól felszerelt tantermekkel a tanulni vágyókat. Az iskola saját könyvtárral és konyhával is rendelkezik. A diákok rendelkezésére áll a multimédia terem, ami ingyenes internet hozzáférést is biztosít. Képzett tanári gárdájának köszönhetően az iskola ebben a városban is a minőségi nyelvoktatást képviseli Ausztráliában. Kurzusaik a teljesen kezdő szinttől a legmagasabb szintig igen népszerűek a diákok körében. Az iskola sikerének fő titka, hogy a gyakorlatias oktatási módszerek mellett a kiváló szabadidős programkínálat is.

Munkalehetőség

Tanuló vízummal rendelkező diákoknak 20 óra/hét részidős munkavállalásra van lehetősége, de az iskola nem szervez munkaközvetítést diákjai számára.

Személyes tapasztalat

Adelaide egy gyönyürű és békés város, kedves emberekkel. Azoknak ajánljuk elsősorban, akik a kisvárosi környezetet és atmoszférát kedvelik.