Városrész:
Brisbane, City, Adelaide st
Helyszín:
A belvárosan, 10 perc sétára a fontosabb létesítményektől.
Óraszám / hét:
20 + 5
15 ( Turista vízummal )
Időszak:
9:00-15:00 (25 óra)
9:00-12:15 (15 óra)
Csoportlétszám:
12-15 fő / csoport
Wi-Fi:
Igen
Minőség:
VÁLASZTHATÓ KURZUSOK
  • Általános angol teljes és részidőben
  • IELTS nemzetközi nyelvvizsga felkészítő
  • Cambridge nyelvvizsga felkészítő (FCE, CAE)

Az Iskoláról

Az iskola egy ausztrál iskolalánc tagjaként működik Brisbane belvárosában. Igényes és barátságos hangulatú környezetben képzett tanári gárda várja a tanulni vágyó diákokat. Az iskola szintjén egy hatalmas tetőterasz is található, mely remek kikapcsoládást biztosít a szünetekben. Több évtizedes nyelvoktatási tapasztalattal rendelkező jó nevű intézmény, ahol a szakképzett tanári gárda a kommunikatív nyelvoktatásra alapozza tanítási módszereit.

A személyes figyelem mellett igen népszerűek az iskola által szervezett délutáni foglalkozások is, ahol mégtöbb lehetőség nyíilik az angol nyelv gyakorlására.

Munkalehetőség

Tanuló vízummal rendelkező diákoknak 20 óra/hét részidős munkavállalásra van lehetőség, melyben az iskola csapata segíti a diákokat, de nem szervez munkaközvetítést diákjai számára.

Személyes tapasztalat

Diákjaink beszámolói alapján meggyőződtünk arról, hogy az iskola sikere, nemcsak a szép és barátságos környezeten, hanem az oktatás magas színvonalában rejlik. Azoknak ajánljuk elsősorban, akik a minőségi nyelvoktatást keresik megfizethető áron.