Városrész:
Brisbane, Herschel St
Helyszín:
Belváros szívében, a Central vonat állomás közvetlen közelében.
Óraszám / hét:
15 és 25
Időszak:
9:00 - 12:45 ( 15 óra, Turista vízummal )
9:00 - 15:30 ( 25 óra)
Csoportlétszám:
12-14 fő / csoport
Wi-Fi:
igen
Szállás opciók:
Diákház, Családi elhelyezés
Minőség:
VÁLASZTHATÓ KURZUSOK:
  • General English / Általános angol kurzus
  • IELTS Preparation / IELTS nemzetközi nyelvvizsgafelkészítő
  • TOEIC preparation
  • Cambridge Preparation /Cambridge FCE, CAE és CPE szinteken
  • Business English / Üzleti angol
  • EAP - English for Academic Purposes

Az iskoláról

Az ugynevezett "UFO" program az iskola által kifejlesztett innovatív tanulási tanmenet, mely hatékonyabbá teszi a nyelvtanulás folyamatát. Az általános nyelvtanítás mellett, a Use of English, Focus English, valamint az Option subjects keretein belül a nyelvtanra, szókincsfejlesztésre és a 4 alapkészség (írás, olvasás, beszéd, hallás) integrálására és kiegyensúlyozott fejlesztésére törekszik. A Focus English keretében lehetőség van személyre szabottan azt a készséget fejleszteni, amely nehezebben és lassabban fejlődik. Ezt a programot azoknak ajánljuk elsősorban, akiknek meghatározott idő áll rendelkezésre az angol nyelv fejlesztésére.

A Brisbane campus 3 szinten, igényes és barátságs környezetben várja a diákokat. Nagy nyelvoktatási tapasztalattal rendelkező nyelviskola, ahol 8 szinten folyik a nyelvoktatás. Az iskola célja a személyes figyelem és egyéni segítségnyújtás mellett, a teljesítményorientált nyelvtanulás. Magasan képzett, tapasztalt, barátságos tanárok segítik a diákokat, akik felismerik az egyéni tanulási igényeket és hatékonyan segítik a minél gyorsabb nyelvi fejlődést.

Munkalehetőség

Tanuló vízummal rendelkező diákoknak 20 óra/hét részidős munkavállalásra van lehetősége, az iskola segít, de nem szervez munkaközvetítést diákjai számára.