Városrész:
Queen St Mall
Helyszín:
A belváros szívében, a Queen Street sétáló utcában található.
Óraszám / hét:
20, 25
Időszak:
8:15-14:30 vagy
9:15-15:30
Esti órarend: 17:00-21:00
Csoportlétszám:
12-18 fő/csoport
Wi-Fi:
igen
Szállás opciók:
Családi elhelyezés, Diák apartman
Minőség:
VÁLASZTHATÓ KURZUSOK:
  • Focus English course / Intenzív angol kurzus
  • IELTS Preparation / IELTS nemzetközi nyelvvizsga felkészítő
  • Business, Marketing English course / Üzleti és marketing angol kurzus
  • Cambridge preparations FCE / Cambridge-i FCE nyelvvizsga felkészítők
  • Smart talk course / Angol a hétköznaokban kurzus

Az iskoláról

A nyelviskola 23 modern, fényes és légkondicionált tanteremben a belvárosi forgatagra nyíló ablakokkal várja az itt tanulni vágyókat. Barátságos hangulatban, kellemes környezetben, professzionális tanári csapat, akikhez nyugodtan fordulhatnak a diákok. Az iskolának saját könyvtára, étterme, valamint konyha részlege van. A diákok rendelkezésére áll egy multimédia terem is, ahol 30 számítógép ingyenes internet hozzáférést biztosít a tanulók számára. A konyhában több mikrohullámsütő, hűtő és italautomata is biztosítja a diákok számára megfelelő étkezési körülményeket. Az iskola remek lehetőségeket nyújt az angol nyelv fejlesztésére, például ingyenes workshopokat biztosít a diákok számára. Az iskola diákigazolványa lehetőséget ad a helyi éttermek és mozik árkedvezményeire!

Több éves oktatási tapasztalattal rendelkezik a nyelvoktatás területén és képzett tanári gárdájának köszönhetően a minőségi nyelvoktatást képviseli Ausztráliában. Kurzusaik a teljesen kezdő szinttől a legmagasabbig igen népszerűek a diákok körében. Az iskola sikerének fő titka a gyakorlatias oktatási módszerek mellett a kiváló szabadidős programkínálat.

Munkalehetőség

Tanuló vízummal rendelkező diákoknak 20 óra/hét részidős munkavállalásra van lehetőség, az iskolában Job Club működik, ahol a munkavállalással kapcsolatosan mindenben segítenek.