Városrész:
Brisbane, Queen St
Helyszín:
A Queen St végén, a belváros szívében. Mintegy 10 percre a főpályaudvartól.
Óraszám / hét:
20, 28 és 35
Időszak:
8:30 - 15:45
Csoportlétszám:
8 - 15 fő / csoport
Wi-Fi:
igen
Szállás opciók:
Diákház, Családi elhelyezés
Minőség:
VÁLASZTHATÓ KURZUSOK:
  • Szünidei és intenzív angol nyelvtanfolyamok
  • IELTS és Cambridge vizsgaelőkészítő
  • Felsőfokú (akadémiai szintű) angol nyelvtanfolyamok
  • Szakmai angol nyelvtanfolyamok
  • Egyéves és féléves intenzív angol nyelvtanfolyamok
  • Általános angol és továbbtanulás

K+

Mi a K+ program?

Egy olyan lehetőség, mellyel még hatékonyabbá tehető a nyelvtanulás, mindez pedig a tantermen kívül. A K+ egyesíti az online és offline tanulási lehetőségeket. Egyaránt elérhető okos telefonokról, tabletekről és laptopokról. A K+ club tagjaként pedig lehetőséged van új barátokat szerezni, miközben fejleszted angoltudásodat.

Az iskoláról

A nyelviskola egy többszintes irodaház 3 szintjén működik Brisbane belvárosában. 2009-ben csatlakozott az amerikai iskolaláncolathoz folytatva működését az ő tanmenetükkel. Több éves oktatási tapasztalattal rendelkezik a nyelvoktatás területén és képzett tanári gárdájának köszönhetően a diákok több, mint 90%-a sikeres nyelvvizsgát tesz. A nyelvoktatás általában 6-14 fős csoportokban zajlik, és a szakképzett anyanyelvi tanárok mindent megtesznek azért, hogy a nyelvtanulás ne csak hasznos legyen, hanem az ausztrál hétköznapokba is bepillantást engedjen. Kurzusaik a teljesen kezdő szinttől a legmagasabbig igen népszerűek a diákok körében. Az iskola sikerének fő titka a gyakorlatias és teljesítményorientált iskolavezetési szemléletmód.

Munkalehetőség

Tanuló vízummal rendelkező diákoknak 20 óra/hét részidős munkavállalásra van lehetősége, de az iskola nem szervez munkaközvetítést diákjai számára.

Személyes tapasztalat

Az iskolát elsősorban azoknak ajánljuk, akik már rendelkeznek alap vagy középfokú nyelvtudással, és nemzetközi nyelvvizsgát szeretnének tenni. Barátságos hangulat, jó társasági élet várja az intézmény diákjait.