Városrész:
McLeod st, központ
Helyszín:
5 perces sétára a vízparttól, a turista forgalom szívében, a buszmegálló az iskola előtt. A tantermekből remek kilátással az óceánra.
Óraszám / hét:
20, 28 és 35
Időszak:
8:30 - 15:45
Csoportlétszám:
8-12 fő / csoport
Wi-Fi:
igen
Szállás opciók:
Diákház, Családi elhelyezés
Minőség:

VÁLASZTHATÓ KURZUSOK:

  • General English / Általános angol
  • IELTS Preparation / IELTS nemzetközi nyelvvizsgafelkészítő
  • Cambridge nyelvvizsga felkészítők (FCE, CAE szintek)
  • Intensive English / Intenzív angol
  • Szünidei és intenzív angol nyelvtanfolyamok
  • Angol nyelvi táborok gyerekeknek
  • Ifjúsági programok

K+

Mi a K+ program?

Egy olyan lehetőség, mellyel még hatékonyabbá tehető a nyelvtanulás, mindez pedig a tantermen kívül. A K+ egyesíti az online és offline tanulási lehetőségeket. Egyaránt elérhető okos telefonokról, tabletekről és laptopokról. A K+ club tagjaként pedig lehetőséged van új barátokat szerezni, miközben fejleszted angoltudásodat.

Az iskoláról

Az iskola 2009-ben csatlakozott az amerikai iskolalánchoz és 15 újonnan renovált légkondicionált tantermeivel Cairns legjobb nyelviskolája címet vívta ki az elmúlt években, regisztrált IELTS és Cambridge nyelvvizsga központ és nagyon kedveltek nyelvvizsga felkészítő kurzusai. Az iskola épülete jellegzetes, pálmafás erkély vidéki ház, melyet egy kisebb hátsó kert övez, ami remek pihenőhely a diákok számára.

Mivel Cairns Ausztrália egyik legfelkapottabb turista központja, az iskola gárdája nagyon fontosnak tartja, hogy az ott tanulással eltöltött időszak egyben nyaralás is legyen a diákok számára. Ezt bizonyítja az is, hogy nemrégiben indította be búvárkodással és különböző esőerdős kalandtúrákkal egybekötött nyelvtanfolyamait is. Az iskola célja mindannak a személyes figyelemnek és egyéni segítségnek a megadása a diákok számára, mely fontos az angol nyelv elsajátítása folyamán. Magasan képzett, tapasztalt, barátságos tanárok segítik a diákokat a tanulmányok ideje alatt és mindig készen állnak a diákok által feltett kérdések megválaszolására.

Munkalehetőség

Tanuló vízummal rendelkező diákoknak 20 óra/hét részidős munkavállalásra van lehetőség, de az iskola nem szervez munkaközvetítést diákjai számára.

Személyes tapasztalat

Ez az iskola jól felszerelt, rendezett intézmény. Diákjaink beszámolói alapján bátran állíthatjuk, hogy a tanári csapat maximális segítséget nyújt a diákoknak vízumkérdésekben, bicikli bérlésénél vagy éppen a kinti bankszámla megnyitásánál. Bátran ajánljuk mindazoknak, akik az angol tanulás mellett egy kis nyaralásra is vágynak a trópusokon.