Városrész:
Gold Coast, Surfers Paradise
Helyszín:
Gold Coast szívében, rengeteg vásárlási és munkavállalási lehetőséggel.
Óraszám / hét:
15 és 25
Időszak:
9:00 - 12:45 (15 óra, Turista vízummal)
9:00 - 15:30 ( 25 óra)
Csoportlétszám:
11-13 fő / csoport
Wi-Fi:
igen
Szállás opciók:
Diákház, Családi elhelyezés
Minőség:
VÁLASZTHATÓ KURZUSOK:
  • General English / Általános angol
  • IELTS option lessons / IELTS délutáni választható órák
  • Cambridge Flexi program, 4 -10 hétig
  • Cambridge Preparation, 12 hét / Cambridge FCE, CAE, CPE szinteken
  • EAP - English for Academic Purposes
  • Use Focus Options (UFO) program - 25 és 15 óra

Mi is az az UFO program pontosan?

Az iskola által kifejlesztett innovatív tanulási terv LSP (Langports Study Plan), melynek keretében felgyorsul a nyelvtanulás folyamata. A nyelvtanfolyam az első napon egy szintfelméréssel kezdődik, majd a szint meghatározása után a Use of English keretein belül a nyelvtanra, szókincsfejlesztésre, valamint a Focus English keretében a 4 alapkészség integrálására törekszik, mellyel lehetősége van a diáknak személyre szabottan azt a készséget fejleszteni, amely gyengébben fejlődik.

Az iskoláról

Igényes és jól szervezett, barátságos hangulatú, nagy nyelvoktatási tapasztalattal rendelkező intézmény. Az iskola célja mindannak a személyes figyelemnek és egyéni segítségnek a megadása a diákok számára, mely annyira fontos az angol nyelv tanulásánál. Magasan képzett, tapasztalt, barátságos tanárok segítik a diákokat, akik felismerik az egyéni tanulási igényeket és hatékonyan segítik a minél gyorsabb nyelvi fejlődést.

Az iskola népszerűségének egyik titka, talán "rugalmas és diákbarát" oktatáspolitikája, mely a tanulni és dolgozni vágyó diákok igényeit is figyelembe veszi. Kurzusaik a teljesen kezdő szinttől a legmagasabbig igen népszerűek a diákok körében. Az iskola vonzerejének legfőbb titka kétségtelenül a gyakorlatias és teljesítményorientált iskolavezetési szemlélet.

Az iskolának két diákháza is van Paradise Island-en. Ezekben 15-15 diákot tudnak elszállásolni, akik maguk tartják rendben a házat és környékét. Be- és kiköltözés minden szombaton!

Munkalehetőség

Tanuló vízummal rendelkező diákoknak 20 óra/hét részidős munkavállalásra van lehetőség, az iskola csapata segíti a diákokat, de nem szervez munkaközvetítést diákjai számára.

Személyes tapasztalat

Ez az iskola egy jól felszerelt, szervezett, rendezett, és áttekinthető intézmény, barátságos és segítőkész adminisztratív csapattal. Diákjaink beszámolói alapján bátran állíthatjuk, hogy a tanulás sikere, nemcsak a szép és barátságos környezetben, hanem az oktatás magas színvonalában rejlik. A diákmunka lehetőségek kifogyhatatlanok.