Városrész:
Gold Coast, Nerang St
Helyszín:
Az iskola Gold Coast üzleti negyedében található.
Óraszám / hét:
23 és 15
Időszak:
Délelőtt:
8:45 - 15:30
Délután:
15:00 - 19:00
Csoportlétszám:
8-15 fő / csoport
Wi-Fi:
igen
Szállás opciók:
Diákház, Családi elhelyezés
Minőség:
VÁLASZTHATÓ KURZUSOK:
  • General English / Általános angol
  • Cambridge Preparation /Cambridge nyelvvizsgafelkészítő (PET, FCE, CAE szinteken)
  • IELTS Preparation /IELTS nemzetközi nyelvvizsgafelkészítő
  • Intensive English / Intenzív Angol

English+Demi Pair

Mi is az a Demi Pair program?

A Demi Pair, vagy közismertebb nevén az Au-Pair program célja, hogy a fiatalok nyelvtanulását anyagilag megkönnyítse. A program keretében a diák napközben nyelvtanfolyamra jár, szállás tekintetében pedig egy vendéglátó családhoz helyezi ki az iskola, ahol saját szobát és teljes ellátást kap a tanfolyam idejére, cserébe napi 4 órát besegít a házimunkákba. A diák a házimunkába való besegítéssel kompenzálja a szállás és az ellátás díját.

A program lényege, hogy:

  • napi 4 óra házi munkával ingyen szállást és ellátást kapsz a tanfolyam idején,
  • angolul tanulsz anyanyelvi környezetben
  • megtapasztalhatod az ausztrál életet és kultúrát

Az iskoláról

Az iskola 12 napfényes, tágas, modern, óceánra néző tanteremben várja a diákokat. A diákok számára szintén használható egy modern konyha sarok is, ahol otthonról hozott ételeiket elfogyaszthatják. A mai trendeknek megfelelően az iskolában társalgó, számítógép terem és mindenhol ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre.

A nyelviskola célja a minőségi nyelvoktatás, valamint a különböző nyelvvizsgákra való felkészítés, amelyben magasan képzett nyelvtanárok nyújtanak segítséget.

A „Pathway in English”, azaz az iskola által kifejlesztett PIE program keretében felgyorsul, és személyre szabottá válik a nyelvtanulás folyamata. A délelőtti órák keretében az iskola által használt tankönyvből tanulnak a diákok, majd a délutáni órák keretében személyre szabottan választhatók az órák. A szintfelmérés és számonkérés heti rendszerességgel, hétfőnként történik.

Munkalehetőség

A középhaladó szintű nyelvtudás elérése után lehetőség van az iskola által kínált diákmunkákra is jelentkezni.

Személyes tapasztalat

Barátságos hangulat, jó társasági élet várja az intézmény diákjait. A tanárok fiatalok, jó pedagógusok, a személyzet szintén fiatal és segítőkész.