Ausztrália vízumköteles ország, így a vízumügyintézés minimum 3-4 hetet jelent ebben az esetben. Minden érdeklődőt arra kérünk, hogy időben keressetek fel Bennünket kinti terveitekkel kapcsolatosan.

A tervezett kiutazási szándék mellett, mivel minden diákunk külföldre megy, igen fontos szempont a repülőjegy ára is. Ez azt jelenti, hogy minél hamarabb értesülünk a terveidről, annál nagyobb eséllyel tudjuk kedvezményes árakon befoglaltatni a jegyed. Természetesen a repülőjegy megvásárlása nem kötelező partnerünkön keresztül, ez egyénileg is intézhető.

Információ begyűjtése, érdeklődés

Irodánkban lehetőség van a kiválasztott országgal kapcsolatos naprakész információk begyűjtésére. Érdeklődhetsz személyesen, persze ebben az esetben egy előre egyeztetett időpontra lesz szükség, küldhetsz emailt vagy telefonálhatsz is. Minden esetben az elképzeléseknek és igényeknek megfelelően, személyre szabott felvilágosítást nyújtunk.

Jelentkezés a kiválasztott programra

Amikor a megbeszélések folyamán már véglegesen kialakult, hogy Ausztrálián belül milyen képzésen szeretnél részt venni, mikor szeretnél kiutazni, akkor kitöltjük az iskolai jelentkezési lapot, hogy a fogadó intézménynél megkezdjék és jelentkezésed visszaigazolják.

Repülőjegy és a szállásfoglalás

Az iskolai beiratkozáshoz igazodva, egyidejűleg meg kell kezdeni a repülőjegy és a szállás ügyintézését is.

Tandíj befizetése

A StudyTime munkatársai elküldték a jelentkezési anyagodat a kiválasztott iskolának. Miután az iskola hivatalosan is visszaigazolta jelentkezésed a programra, megkapod a számlát a tandíjról és a hozzá kapcsolódó költségekről. A tandíj Budapesten, irodánkon keresztül fizetendő.

Vízumigénylés

Ügyintézőink minden esetben, minden diákunknak összeállítják az ausztrál vízumkérelmet.Átnézzük a csatolandó dokumentumokat, igazolásokat és kitöltjük a vízumigénylő lapot, egy szóval, mindent intézünk helyetted. Tanulóvízumod irodánkban tudod átvenni (ez alól kivétel az amerikai vízum), ahol az utazás és tanulmányaid, valamint a kinti életed megkezdéséhez kapsz tőlünk jó néhány hasznos és nélkülözhetetlen információt is.
Tanulóvízumod irodánkban tudod átvenni (ez alól kivétel az amerikai vízum), ahol az utazás és tanulmányaid, valamint a kinti életed megkezdéséhez kapsz tőlünk jó néhány hasznos és nélkülözhetetlen információt is.

Orvosi vizsgálat

Amennyiben Ausztráliában szeretnél tanulni, részt kell venned egy kötelező orvosi vizsgálaton is, melynek díja 30.000 Ft. Az orvosi vizsgálatról részletes felvilágosítást kapsz az irodánkban.