Városrész:
Melbourne, Bourke St
Helyszín:
Melbourne szívében, csak percekre a Southern Cross állomástól.
Óraszám / hét:
20
Időszak:
Délelőtt 8:50 - 13:15
Délután 13:20 - 17:45
Csoportlétszám:
12-15 fő / csoport
Wi-Fi:
Igen
Szállás opciók:
Diákház, Családi elhelyezés
Minőség:
VÁLASZTHATÓ KURZUSOK
  • Általános angol
  • IELTS nemzetközi nyelvvizsga felkészítő
  • Üzleti angol
  • Vendéglátós angol speciális nyelvi felkészítés
  • Cambridge-i nyelvvizsga felkészítők

Az iskoláról

Az iskola kiváló belvárosi elhelyezkedése könnyű és gyors elérést biztosít minden tanulójának. A kis csoportos nyelvoktatás, családias környezet megnöveli a diákokra jutó figyelmet. Kurzusaik kifejezetten a mindennapi életben használható, életszerű tananyagok oktatásán alapulnak. Kis és független iskolaként a diákokkal való kapcsolattartás sokkal személyreszólóbb. Szigorú szabályokkal rendelkeznek arra nézve, hogy az iskolán belül a diákok egymás között is csak angolul beszéljenek, ami nagyban segíti a nyelvtanulást. „English Zone” szabály. Nagy előny lehet még, hogy az iskola segítséget nyújthat a szálláskeresésben. A leendő diákok családi elhelyezés vagy több ágyas diákszálló között választhatnak. Kérésre az iskola alkalmazottja már a reptéren várhatja a diákokat és a választott szállásra szállítja őket.

Munkalehetőség

Tanuló vízummal rendelkező diákoknak 20 óra/hét részidős munkavállalásra van lehetősége, de az iskola nem szervez munkaközvetítést diákjai számára.

Személyes tapasztalat

Az iskolát elsősorban azoknak ajánljuk, akik már rendelkeznek némi nyelvtudással, és gyorsan, haté-konyan szeretnék azt fejleszteni.