Városrész:
Melbourne, Elizabeth St
Helyszín:
Az iskola Melbourne központjában található, percekre az Flinders Street állomástól.
Óraszám / hét:
20
Időszak:
Délelőtt 8:30 - 13:00
Délután 13:30 - 15:45
Csoportlétszám:
12-18 fős / csoport
Wi-Fi:
Igen
Szállás opciók:
Családi elhelyezés, Diák apartman
Minőség:
VÁLASZTHATÓ KURZUSOK
  • Általános angol
  • IELTS nemzetközi nyelvvizsga felkészítő
  • Üzleti angol
  • Angol felsőfokon
  • Cambridge-i FCE, CAE nyelvvizsga felkészítők
  • Angol a továbbtanuláshoz
  • Intenzív Angol

Az iskoláról

A nyelviskola belvárosi elhelyezkedésű, Melbourne bármely pontjáról kiválóan és könnyen megközelíthető. Független iskolaként, egyetlen nemzetközi iskolaláncolathoz sem tartozik, önálló szervezetként működik. Az iskola diákjainak összetétele igen változatos, összesen 50 országból érkeznek tanulók, hogy a minőségi oktatásnak köszönhetően elmélyítsék angol tudásukat. Fiatalos tanári csapat várja modern, felújított és jól felszerelt tantermekkel az itt tanulni vágyókat. Az iskola saját könyvtárral és új konyhával is rendelkezik. A diákok rendelkezésére áll a multimédia terem, ami ingyenes internet hozzáférés biztosít, valamint egy tetőterasz is, ahol iskola után gyakran rendeznek közös BBQ-t.

Nagy előny lehet még, hogy az iskola segítséget nyújt a szálláskeresésben is. A leendő diákok családi elhelyezés vagy több ágyas diákszálló között választhatnak. Kérésre az iskola alkalmazottja már a reptéren várhatja a diákokat és a választott szállásra kiséri őket. Képzett tanári gárdájának köszönhetően a minőségi nyelvoktatást képviseli Ausztráliában. Kurzusaik a teljesen kezdő szinttől a legmagasabbig igen népszerűek a diákok körében. Az iskola sikerének fő titka a gyakorlatias oktatási módszerek mellett a kiváló szabadidős programkínálat is.

Munkalehetőség

Tanuló vízummal rendelkező diákoknak 20 óra/hét részidős munkavállalásra van lehetőség.

Személyes tapasztalat

Az iskolát a családias hangulat és a jó társasági élet jellemzi. Az oktatók és az iskolai személyzet rendkívül barátságos és segítőkész. Azoknak ajánljuk elsősorban, akik kisebb nyelviskolát keresnek, egy nyugodatabb légkörben.