Városrész:
Melbourne, La Trobe University
Helyszín:
La Trobe egyetemi negyed, 45 percre a belvárostól.
Óraszám / hét:
25 és 30
Időszak:
Reggel 8.15- 1.15
Délután 1.15 - 5.45
Csoportlétszám:
8-10 fő / csoport
Wi-Fi:
Igen
Szállás opciók:
Diákház, Családi elhelyezés
Minőség:
VÁLASZTHATÓ KURZUSOK
  • Általános angol 5 szinten (1 szint = 10 hét)
  • Angol a továbbtanuláshoz
  • Üzleti angol
  • IELTS nyelvvizsga felkészítő
  • Intenzív angol

Az iskoláról

A nyelvi központ a La Trobe egyetem nyelvi felkészítő intézményeként működik. Az egyetem fő büszkesége még, a saját szőlő ültetvényein előállított, minőségi vörösbor, melynek védjegye az egyetem neve.

Egyetemi jellegéből adódóan, barátságos hangulatú, több évtizedes nyelvoktatási tapasztalattal rendelkező, többféle oktatási programra szakosodott intézmény, melyet egy vadas park övez, így a diákok nap, mint nap láthatják a szabadon élő helyi állatokat, kengurukat és madarakat.

Magasan képzett, tapasztalt, barátságos tanárok segítik a diákokat, akik felismerik az egyéni tanulási igényeket, és hatékonyan segítik a minél gyorsabb nyelvi fejlődést. A diákok jelentős többsége a nyugat európai országokból is ezen iskolát választja angoltanulása színhelyéül, ismerve az egyetem által képviselt oktatási színvonalat.

Cégünk a La Trobe egyetem nyelvi központjának hivatalos képviseleteként kedvezményes árakon regisztrálja a jelentkezőket és állítja össze számukra a különböző igényeknek megfelelő oktatási konstrukciókat. A nyelvi központot piacvezetőként tartjuk nyilván a nemzetközi IELTS nyelvvizsga felkészítő kurzusok terén.

Munkalehetőség

Tanuló vízummal rendelkező diákoknak 20 óra/hét részidős munkavállalásra van lehetőség, de az iskola nem szervez munkaközvetítést diákjai számára.

Személyes tapasztalat

Ez az iskola egy rendkívül jól felszerelt és jól szervezett nyelvi központ a piacon. Diákjaink beszámolói alapján bátran ajánljuk mindazoknak, akik egy minőségi nyelvvizsga felkészítő intézményt keresnek megfizethető áron Melbourne-ben.