Városrész:
Melbourne, Little Collins St
Helyszín:
Iskolánk Melbourne központjában található.
Óraszám / hét:
20
Időszak:
Délelőtt 9:00 -13:15
Délután 13:30 - 17:45
Csoportlétszám:
10-12 fős / csoport
Wi-Fi:
Igen
Szállás opciók:
Családi elhelyezés, Diák apartman.
Minőség:
VÁLASZTHATÓ KURZUSOK
  • Általános angol kurzus
  • IELTS nemzetközi nyelvvizsga felkészítő
  • Cambridge-i FCE, CAE nyelvvizsga felkészítők
  • Üzleti angol
  • Intenzív Angol

Az iskoláról

A nyelviskola belvárosi elhelyezkedésű, Melbourne bármely pontjáról kiválóan és könnyen megközelíthető, közel 400 diák befogadására képes. Fiatalos tanári csapat várja modern, jól felszerelt tantermekkel a tanulni vágyókat. Az iskola saját könyvtárral és konyhával is rendelkezik. A diákok rendelkezésére áll a multimédia terem, ami ingyenes internet hozzáférést is biztosít. Képzett tanári gárdájának köszönhetően az iskola a minőségi nyelvoktatást képviseli Ausztráliában. Kurzusaik a teljesen kezdő szinttől a legmagasabbig igen népszerűek a diákok körében. Az iskola sikerének fő titka, hogy a gyakorlatias oktatási módszerek mellett a kiváló szabadidős programkínálat is.

Munkalehetőség

Tanuló vízummal rendelkező diákoknak 20 óra/hét részidős munkavállalásra van lehetősége, de az iskola nem szervez munkaközvetítést diákjai számára.

Személyes tapasztalat

A diákjaink beszámolói alapján az iskola sikere, nemcsak a szép és barátságos környezeten, hanem az oktatás magas színvonalán is múlik. Azoknak ajánljuk elsősorban, akik a minőségi nyelvoktatást keresik megfizethető áron.