Városrész:
Perth, Newcastle St
Helyszín:
Modern irodaépületben 5 szinten helyezkedik el, a Cambridge-i Egyetem vizsgaközpontja is egyben.
Óraszám / hét:
15 (Turista vízum)
25 (Tanuló vízum)
Időszak:
Délelőtt
8.20 - 14.30
Délután
16:40 - 21:00
Csoportlétszám:
8-12 fő / csoport
Wi-Fi:
igen
Szállás opciók:
Diákház, Családi elhelyezés
Aktuális ajánlat:
5 + 1 hét ingyen!
Minőség:
VÁLASZTHATÓ KURZUSOK:
  • General English / Általános angol
  • IELTS Preparation / IELTS nemzetközi nyelvvizsgafelkészítő
  • Cambridge preparations ( FCE, CAE ) / Cambridge-i FCE, CAE nyelvvizsga felkészítők
  • TOEIC preparation
  • Intensive English / Intenzív Angol

Az iskoláról

Igényes és exkluzív, barátságos hangulatú, több mint 20 éves nyelvoktatási tapasztalattal rendelkező jónevű intézmény.

Egyike a nyelvoktatás magas színvonalát képviselő intézményeknek Ausztrália szerte, amely nemcsak árában és felszereltségében, hanem a környezeten is maximálisan tükröződik.

Az iskola egyik legfőbb célja, hogy a legmagasabb szintű és leghatékonyabb nyelvtanulást biztosítsa minden egyes diákjának. Így a legmodernebb iskolai felszerelések széles választéka mellett, az iskola diákjai ingyenesen vehetik igénybe a város egyik legfelkapottabb fitness termének szolgáltatásait is!

A tanítás kis és középes csoportokban zajlik. A tanárok magasan képzett pedagógusok, az iskola nagy gondot fordít a megfelelő tanárok kiválasztására. Az órák hangulata barátságos. A diákok a világ minden részéről választják ezen iskolát angoltanulásuk helyszínéül és az iskola azzal is büszkélkedhet, hogy a diákok maximum 50%-a ázsiai és a másik 50% pedig Európából érkezik.

Munkalehetőség

Heti 20 óra munkavállalás engedélyezett tanulóként. Az iskola különböző munkaerőközvetítő cégeket tud ajánlani a diákok számára.

Személyes tapasztalat

Diákjaink beszámolói alapján bátran állítjuk, hogy az iskola nemcsak a környezetében igényes és exkluzív, hanem az oktatás minősége is magasan megfelel az iskola által kínált kurzusáraknak. Ausztráliaszerte itt a legalacsonyabbak a szállás-, szabadidő-, sportolási és egyéb napi megélhetési költségek. A diákmunka lehetőségek kifogyhatatlanok.