Városrész:
Perth, Hay St East
Helyszín:
Az iskola a városközpontban található, busszal és vonattal egyaránt könnyen megközelíthető.
Óraszám / hét:
20
Időszak:
Délelőtt
9:00 -13:15
Délután
13:30 - 17:45
Csoportlétszám:
8-10 fős / csoportok
Wi-Fi:
igen
Szállás opciók:
Családi elhelyezés, diák apartman.
Minőség:
VÁLASZTHATÓ KURZUSOK:
  • General English / Általános angol
  • IELTS Preparation / IELTS nemzetközi nyelvvizsgafelkészítő
  • Cambridge preparations FCE, CAE/ Cambridge-i FCE, CAE nyelvvizsga felkészítők
  • Business English / Üzleti angol
  • Intensive English / Intenzív Angol

Az iskoláról

A nyelviskola belvárosi elhelyezkedésű, Perth bármely pontjáról kiválóan és könnyen megközelíthető, közel 300 diák befogadására képes. Fiatalos tanári csapat várja modern, jól felszerelt tantermekkel a tanulni vágyókat. Az iskola saját könyvtárral és konyhával is rendelkezik. A diákok rendelkezésére áll a multimédia terem, ami ingyenes internet hozzáférést is biztosít. Képzett tanári gárdájának köszönhetően az iskola a minőségi nyelvoktatást képviseli Ausztráliában. Kurzusaik a teljesen kezdő szinttől a legmagasabbig igen népszerűek a diákok körében. Az iskola sikerének fő titka a gyakorlatias oktatási módszerek mellett, a kiváló szabadidős programkínálat is.

Munkalehetőség

Tanuló vízummal rendelkező diákoknak 20 óra/hét részidős munkavállalásra van lehetősége, de az iskola nem szervez munkaközvetítést diákjai számára.

Személyes tapasztalat

A diákjaink beszámolói alapján az iskola sikere, nemcsak a szép és barátságos környezeten, hanem az oktatás magas színvonalán is múlik. Azoknak ajánljuk elsősorban, akik a minőségi nyelvoktatást keresik megfizethető áron.