Városrész:
Perth, City, Hay st
Helyszín:
Az iskola a város szívében található, busszal és vonattal egyaránt könnyen megközelíthető.
Óraszám / hét:
20 (Turista vízum)
35 (Tanuló vízum)
Időszak:
Délelőtti órarend:
8:30 - 15:45
Délutáni órarend:
16:30 - 21:45
Csoportlétszám:
8-12 fő / csoport
Wi-Fi:
igen
Szállás opciók:
Diákház, Családi elhelyezés
Minőség:
VÁLASZTHATÓ KURZUSOK:
  • General English / Általános angol
  • IELTS Preparation / IELTS nemzetközi nyelvvizsgafelkészítő
  • Cambridge Preparation / Cambridge nyelvvizsgafelkészítő (PET, FCE, CAE, CPE szinteken)
  • Business English / Üzleti angol
  • Intensive English Evening / Intenzív esti képzés
  • English for Academic Pusposes / Angol az továbbtanuláshoz
  • Vacation English

K+

Mi a K+ program?

Egy olyan lehetőség, mellyel még hatékonyabbá tehető a nyelvtanulás, mindez pedig a tantermen kívül. A K+ egyesíti az online és offline tanulási lehetőségeket. Egyaránt elérhető okos telefonokról, tabletekről és laptopokról. A K+ club tagjaként pedig lehetőséged van új barátokat szerezni, miközben fejleszted angoltudásodat.

Az iskoláról

Az iskola egy modern épületben található a város szívében, busszal és vonattal egyaránt könnyen megközelíthető. Egy neves nemzetközi iskolaláncolat tagja Perth-ben, első számú nyelvvizsga felkészítő partnerünk. Több éves oktatási tapasztalattal rendelkezik a nyelvoktatás területén és képzett tanári gárdájának köszönhetően a diákok több, mint 90%-a sikeres nyelvvizsgát tesz. A nyelvoktatás 6 szinten általában 6-14 fős csoportokban zajlik, és a szakképzett anyanyelvi tanárok mindent megtesznek azért, hogy a nyelvtanulás ne csak hasznos legyen, hanem az ausztrál hétköznapokba is bepillantást engedjen. Kurzusaik a teljesen kezdő szinttől a legmagasabbig igen népszerűek a diákok körében. Az iskola sikerének fő titka a gyakorlatias és teljesítményorientált iskola-vezetési szemléletmód.

Munkalehetőség

Tanuló vízummal rendelkező diákoknak 20 óra/hét részidős munkavállalásra van lehetősége, de az iskola nem szervez munkaközvetítést diákjai számára.

Személyes tapasztalat

Személyes tapasztalatunk alapján az iskolát elsősor-ban azoknak ajánljuk, akik már rendelkeznek alap vagy középfokú nyelvtudással, és nemzetközi nyelvvizsgát szeretnének tenni. Partneriskolánk piacve-zető a nemzetközi Cambridge nyelvvizsgafelkészítő kurzusok terén. Barátságos hangulat, jó társasági élet várja az intézmény diákjait.