Városrész:
Perth, Scarborough Beach
Helyszín:
A városközponttól nem messze, északra található az iskola.
Óraszám / hét:
20 + 5
15 ( Turista vízummal )
Időszak:
9:00-15:00 ( 20 + 5 )
9:00-12:15 ( 15, Turista vízummal )
Csoportlétszám:
10-15 fő / csoport
Wi-Fi:
igen
Szállás opciók:
Diákház, családi elhelyezés.
Egyéb:
diákbérlet
Minőség:
VÁLASZTHATÓ KURZUSOK:
  • General English Full and Part Time / Általános angol teljes és részidőben
  • Cambridge preparations (FCE, CAE, CPE) / Cambridge-i Nyelvvizsgafelkésztők
  • IELTS Preparation + Evening / IELTS nemzetközi nyelvvizsgafelkészítő + esti képzésen is
  • Intensive English / Intenzív Angol

Az iskoláról

Az intézmény egy ausztrál iskolalánc tagjaként működik Perth-ben. Igényes, barátságos hangulatú környezetben képzett tanári gárda várja a tanulni vágyó diákokat. Több évtizedes nyelvoktatási tapasztalattal rendelkező jó nevű intézmény, ahol a szakképzett tanári gárda a kommunikatív nyelvoktatásra alapozza tanítási módszereit. Az iskola egyik legfőbb célja, hogy nemcsak az oktatás magas színvonalával, hanem az újonnan indított munkaprogramjaival is versenyképessé tegye programjait. A tanárok fiatalok, képzett pedagógusok, akik mindig segítőkészen állnak diákjaik részére. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, az iskola IELTS és Cambridge nyelvvizsga felkészítő kurzusait a legjobbak között tartjuk számon.

Munkalehetőség

Tanuló vízummal rendelkező diákoknak 20 óra/hét részidős munkavállalásra van lehetősége, de az iskola nem szervez munkaközvetítést diákjai számára.

Személyes tapasztalat

A diákjaink beszámolói alapján az iskola sikere, nemcsak a szép és barátságos környezeten, hanem az oktatás magas színvonalán is múlik. Azoknak ajánljuk elsősorban, akik a minőségi nyelvoktatást keresik megfizethető áron.