Városrész:
Sunshine Coast, Maroochydore
Helyszín:
5 percre a tengerparttól és pár méterre a bevásárló központtól.
Óraszám / hét:
20 + 5
15 ( Turista vízummal )
Időszak:
9:00-15:00 ( 20 + 5 )
9:00-12:15 ( 15, Turista vízummal )
Csoportlétszám:
10 - 11 fős / csoport
Wi-Fi:
igen
Szállás opciók:
Családi elhelyezés, diák apartman.
Minőség:
VÁLASZTHATÓ KURZUSOK:
  • General English / Általános angol kurzus
  • Cambridge preparations FCE, CAE/ Cambridge-i FCE, CAE nyelvvizsga felkészítők
  • IELTS Preparation / IELTS nemzetközi nyelvvizsgafelkészítő
  • EAP, egyetemi felkészítő
  • Intensive English / Intenzív Angol

Az iskoláról

A nyelviskola belvárosi elhelyezkedésű, a városka bármely pontjáról kiválóan és könnyen megközelíthető, több mint 100 diák befogadására képes, családias légkörű, nagyon odafigyelnek a tanulókra. A Lexis 360 program itt különösen érvényesül, hiszen a diákok tudását, igényeit minden második héten felmérik és saját, egyénre szabott tanulmányi tervet kapnak. Fiatalos tanári csapat várja modern, jól felszerelt tantermekkel a tanulni vágyókat - 12 légkondicionált tanteremben oktatják az angolt a kezdőtől a haladóig. Az iskola harmadik emelti erkélyéről csodálatos kilátás nyílik az óceánra.

Munkalehetőség

Tanuló vízummal rendelkező diákoknak 20 óra/hét részidős munkavállalásra van lehetősége, de az iskola nem szervez munkaközvetítést diákjai számára.

Személyes tapasztalat

A diákjaink beszámolói alapján az iskolalánc sikere, nemcsak a szép és barátságos környezeten, hanem az oktatás magas színvonalán és a diákok fejlődését szorosan nyomonkövető programon is múlik. Azoknak ajánljuk elsősorban, akik a minőségi nyelvoktatást családi környezetben keresik megfizethető áron.