Városrész:
Lanyana Way
Helyszín:
Az iskola központi elhelyezkedésű, pár percre a helyi kávézóktól, valamint a homokos partszakasztól.
Óraszám / hét:
20 + 5
15 ( Turista vízummal )
Időszak:
9:00-15:00 ( 20 + 5 )
9:00-12:15 ( 15, Turista vízummal )
Csoportlétszám:
10 - 13 fő / csoport
Wi-Fi:
igen
Szállás opciók:
Diákház, Családi elhelyezés
Minőség:
VÁLASZTHATÓ KURZUSOK:
  • General English / Általános angol
  • English for Academic Pusposes / Angol az továbbtanuláshoz
  • Cambridge Preparation / Cambridge nemzetközi nyelvvizsgafelkészítő (FCE, CAE, CPE szinteken)
  • Intensive English / Intenzív Angol

Az iskoláról

Az iskola egy ausztrál nyelviskolalánc tagjaként működik Noosában. 20 légkondicionált, napfényes tanteremmel, wi-fi internettel és multimédia laborral felszerelve. Igazi sajátosság a trópusi belsőkert, ami kellemes, nyugodt környezetet biztosít a tanuláshoz.

2014 újdonsága, hogy az igényes, barátságos hangulatú környezet mostanra hivatalos Cambridge viszgaközpont is egyben a diákok számára. Az iskola egyik legfőbb célja, hogy nemcsak az oktatás magas színvonalával, hanem az újonnan indított Cambridge CPE programjaival is vonzza a felsőfokra készülő diákokat. A tanárok fiatal, képzett pedagógusok, akik mindig segítőkészen állnak diákjaik részére. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján az iskola kurzusait a legjobbak között tartjuk számon.

Munkalehetőség

Noosa egy felkapott üdülőhely, sok turistával és nyaralóval, így a vendéglátás területén a legkönnyebb és leggyorsabb az elhelyezkedés.

Személyes tapasztalat

Diákjaink beszámolói alapján azoknak ajánljuk, akik szeretik az egész évre jellemző szubtrópusi klímát és a tengerpart közelségét, így a tanulást nyaralásként akarják felfogni. Noosa igazi trópusi paradicsom és remek helyszín a nyelv gyakorlására.