Városrész:
Sydney, Bondi Junction
Helyszín:
Sydney déli részén az egyik legszebb tengerpart a Bondi beach.
Óraszám / hét:
20 + 5 Selfstudy
Időszak:
Délelőtt 8.20 - 14.30
Délután 10:25 - 16:35
Csoportlétszám:
10-13 fő / csoport
Wi-Fi:
igen
Szállás opciók:
Diákház, Családi elhelyezés
Más helyszínek:
Sydney / Manly, Perth, Brisbane, Cairns
Minőség:
VÁLASZTHATÓ KURZUSOK
  • Általános angol
  • Cambridge programok (FCE, CAE, CPE)
  • Üzleti angol
  • TOEIC preparation
  • Intenzív Angol
  • TOEIC nyelvvizsga felkészítés

Az iskoláról

Az iskola Bondi Junction-ban, mintegy 10 percre található a híres Bondi beach-től. Az ausztrál iskolaláncolat alapító tagját 1981-ben alapították, így egyike a legrégebbi magán nyelviskoláknak Sydney-ben. Az iskolát már 15 évvel ezelőtt is a minőségi nyelvoktatás elkötelezett tagjaként tartották számon, ami azóta sem változott. Akkor is már piacvezető volt Cambridge nyelvvizsga felkészítő programjaival, így ezek az iskola legnépszerűbb kurzusai mindmáig. Ezen a helyszínen mindegyik Cambridge program választható, középfoktól kezdve felsőfokig. Az iskola évek óta hivatalos Cambridge vizsgaközpont is. A jelentkezők megnövekedett száma miatt, mostanra már a városban 3 helyszínen is oktatnak, City, Manly és Bondi Junction.

A nyelvoktatás, programtól és nyelvi szinttől függően általában 6-14 fős csoportokban zajlik, és a szakképzett anyanyelvi tanárok mindent megtesznek azért, hogy a nyelvtanulás ne csak hasznos legyen, hanem az ausztrál hétköznapokba is bepillantást engedjen. Kurzusaik a teljesen kezdő szinttől a legmagasabbig igen népszerűek a diákok körében. Az iskola sikerének fő titka a gyakorlatias oktatási módszerek mellett a teljesítmény orientált hozzáálláson alapszik.

Munkalehetőség

Tanuló vízummal rendelkező diákoknak 20 óra/hét részidős munkavállalásra van lehetősége, de az iskola nem szervez munkaközvetítést diákjai számára.

Személyes tapasztalat

Az iskolát elsősorban azoknak ajánljuk, akik tengerparthoz közeli helyszínt keresnek.Barátságos hangulat, jó társasági élet várja az intézmény diákjait.