Városrész:
Sydney, City, Goulburn St
Helyszín:
A belváros szívében, közel a Central pályaudvarhoz.
Óraszám / hét:
20 és 35
Időszak:
Délelőtt: 8:30 - 15:45
Délután: 16:30 - 21:45
Csoportlétszám:
10 - 12 fő, maximum 15 fő / csoport
Wi-Fi:
igen
Szállás opciók:
Diákház, Családi elhelyezés
Más helyszínek:
Sydney / Manly, Perth, Brisbane, Cairns
Minőség:
VÁLASZTHATÓ KURZUSOK
  • Általános angol
  • Intenzív angol és Intenzív üzleti angol
  • IELTS nemzetközi nyelvvizsgafelkészítő
  • Angol a továbbtanuláshoz
  • Cambridge nyelvvizsga felkészítők

K+

Mi a K+ program?

Egy olyan lehetőség, mellyel még hatékonyabbá tehető a nyelvtanulás, mindez pedig a tantermen kívül. A K+ egyesíti az online és offline tanulási lehetőségeket. Egyaránt elérhető okos telefonokról, tabletekről és laptopokról. A K+ club tagjaként pedig lehetőséged van új barátokat szerezni, miközben fejleszted angoltudásodat.

Az iskoláról

Az iskola egy modern 6 szintes épület felső szintjein található, 23 tanteremmel felszerelt, a nagyobb nyelviskolai partnereink között tartjuk számon. Az amerikai Kaplan nemzetközi nyelviskola láncolat Sydneyben működő tagja, első számú nyelvvizsga felkészítő partnerünk ott. Több éves oktatási tapasztalattal rendelkezik a nyelvoktatás területén és képzett tanári gárdájának köszönhetően a diákok több, mint 90%-a sikeres nyelvvizsgát tesz.

A nyelvoktatás 10 szinten általában 8-15 fős csoportokban zajlik, és a szakképzett anyanyelvi tanárok mindent megtesznek azért, hogy a nyelvtanulás ne csak hasznos legyen, hanem az ausztrál hétköznapokba is bepillantást engedjen. Kurzusaik a teljesen kezdő szinttől a legmagasabbig igen népszerűek a diákok körében. Az iskola sikerének fő titka a gyakorlatias és teljesítményorientált iskolavezetési szemléletmód.

Munkalehetőség

Tanuló vízummal rendelkező diákoknak 20 óra/hét részidős munkavállalásra van lehetősége, de az iskola nem szervez munkaközvetítést diákjai számára.

Személyes tapasztalat

Az iskolát elsősorban azoknak ajánljuk, akik már ren-delkeznek alap vagy középfokú nyelvtudással, és nemzetközi nyelvvizsgát szeretnének tenni. Partneriskolánk piacvezető a nemzetközi Cambridge nyelvvizsgafelkészítő kurzusok terén. Barátságos hangulat, jó társasági élet várja az intézmény diákjait.