Városrész:
Sydney, City, Kent st
Helyszín:
A belváros szívében, 5 percre a Town Hall-tól.
Óraszám / hét:
20 + 5
Időszak:
Délelőtt 8:30 - 14:30
Délután 14:45 - 19:00
Csoportlétszám:
8-10 fő / csoport
Wi-Fi:
igen
Minőség:
VÁLASZTHATÓ KURZUSOK
  • Általános angol
  • Angol a továbbtanuláshoz
  • Cambridge nyelvvizsga felkészítő
  • Üzleti angol
  • IELTS nyelvvizsga felkészítő
  • Intenzív Angol

Az Iskoláról

Egyike Sydney legújabb, leggyorsabban fejlődő nyelviskoláinak. Gyors fejlődését semmi sem jelzi jobban, minthogy tevékenységét már elismerte az ausztrál nyelviskolák egyesülete, a NEAS Australia is.

Az oktatás általában 10-14 fős csoportokban zajlik, és a szakképzett anyanyelvi tanárok mindent megtesznek azért, hogy a nyelvtanulás ne csak hasznos legyen, hanem az ausztrál hétköznapokba is bepillantást engedjen.

Kurzusaik a teljesen kezdő szinttől a legmagasabbig várják a diákokat és a mindennapi élethez szükséges "beszélt" angol nyelvre épül a tanítás. Az iskola sikerének fő titka az elfogadható és flexibilis árszabás mellett, a barátságos és segítőkész adminisztratív kollektiva is.

Munkalehetőség

Tanuló vízummal rendelkező diákoknak 20 óra/hét részidős munkavállalásra van lehetőség és az iskolában úgynevezett Work Club is működik diákjai számára, hogy hozzásegítse őket a munkavállaláshoz.

Személyes tapasztalat

Az iskolát elsősorban azoknak ajánljuk, akik már rendelkeznek alapfokú nyelvtudással, és gyorsan, hatékonyan szeretnék fejleszteni azt. Barátságos hangulat, jó társasági élet várja az intézmény diákjait.
A tanárok fiatalok, jó pedagógusok, a személyzet szintén fiatal és segítőkész.