Városrész:
Manly Beach
Helyszín:
Sydney északi részén az egyik legszebb tengerpart Manly.
Óraszám / hét:
20 és 35
Időszak:
Délelőtt 8:30 - 15:45
Délután 16:30 - 21:45
Csoportlétszám:
8-15 fő / csoport
Wi-Fi:
igen
Minőség:
VÁLASZTHATÓ KURZUSOK
  • Általános angol
  • IELTS nemzetközi nyelvvizsgafelkészítő
  • Cambridge-i Nyelvvizsgafelkésztők
  • Intenzív angol
  • Intenzív üzleti angol

K+

Mi a K+ program?

Egy olyan lehetőség, mellyel még hatékonyabbá tehető a nyelvtanulás, mindez pedig a tantermen kívül. A K+ egyesíti az online és offline tanulási lehetőségeket. Egyaránt elérhető okos telefonokról, tabletekről és laptopokról. A K+ club tagjaként pedig lehetőséged van új barátokat szerezni, miközben fejleszted angoltudásodat.

Az iskoláról

Az iskola egy 2 szintes, épületben található, egy amerikai iskolaláncolat tagjaként Sydney tengerpartján. Több éves oktatási tapasztalattal rendelkezik a nyelvoktatás területén és képzett tanári gárdájának köszönhetően a minőségi nyelvoktatást képviseli Ausztráliában. A nyelvoktatás általában 6-14 fős csoportokban zajlik, és a szakképzett anyanyelvi tanárok mindent megtesznek azért, hogy a nyelvtanulás ne csak hasznos legyen, hanem az ausztrál hétköznapokba is bepillantást engedjen. Kurzusaik a teljesen kezdő szinttől a legmagasabbig igen népszerűek a diákok körében.

Munkalehetőség

Tanuló vízummal rendelkező diákoknak 20 óra/hét részidős munkavállalásra van lehetősége, de az iskola nem szervez munkaközvetítést diákjai számára.

Személyes tapasztalat

Az iskolát elsősorban azoknak ajánljuk, akik már rendelkeznek már alapszintű nyelvtudással, és nyelvizsgát szeretnének tenni. Barátságos hangulat, jó társasági élet várja az intézmény diákjait.