Városrész:
Sydney City, belváros
Helyszín:
A belváros szívében, percekre a Central pályaudvarhoz.
Óraszám / hét:
20, 25
Időszak:
Délelőtt:
8:30-12:50 (20 tanóra)
8:30-14:30 (25 tanóra)
Délután:
16:30-20:45 (20 tanóra)
Csoportlétszám:
8-14 fő / csoport
Wi-Fi:
igen
Minőség:
VÁLASZTHATÓ KURZUSOK
  • Általános angol
  • IELTS nemzetközi nyelvvizsgafelkészítő
  • Cambridge-i nyelvvizsgafelkésztők
  • Angol a továbbtanuláshoz
  • Business English / Üzleti angol

Az iskoláról

A nyelviskola Sydney-ben egy modern, többszintes irodaház jellegű épületben található, a legfelső szinten nagy nyitott terasszal. A képzett tanári gárdájának köszönhetően a minőségi nyelvoktatást képviselik egyetlenegy nemzetközi lánchoz sem tartoznak, független intézményről van szó. Négy szinten, több mint 20 tágas, napfényes, légkondicionált teremben zajlik az oktatás. Kurzusaik a teljesen kezdő szinttől a legmagasabb szintig igen népszerűek a diákok körében. A szakképzett anyanyelvi tanárok mindent megtesznek azért, hogy a 8-14 fős csoportok ne csak az angol nyelvet sajátítsák el, hanem az ausztrál hétköznapokba is bepillanthassanak. A tanulás remek hangulatban, jó légkörben zajlik.

Munkalehetőség

Tanuló vízummal rendelkező diákoknak 20 óra/hét részidős munkavállalásra van lehetősége, de az iskola nem szervez munkaközvetítést diákjai számára.

Személyes tapasztalat

Az iskolát elsősorban azoknak ajánljuk, akik már rendelkeznek alapfokú nyelvtudással, és gyorsan, hatékonyan szeretnék fejleszteni azt. Barátságos hangulat, jó társasági élet várja az intézmény diákjait. A tanárok fiatalok és jó pedagógusok.