Blog


Változás 2016 márciustól! Belépési engedély Kanadába

2015. augusztus 1-én Kanada kormánya hivatalosan is bejelentette, hogy 2016. márciustól azon országok állampolgárai is kötelesek beutazási engedélyt regisztrálni, akik egyébként a vízummentességi program keretében továbbra is vízum nélkül utazhatnak.

Tovább

Educatio 2015

2015-ös év első kiállítása a 3 napos Educatio kiállítás volt, ahol ismét rengetegen megálltatok standunknál és tettétek fel kérdéseiteket a külföldi tanulással kapcsolatosan. Az idén is a legtöbben a kanadai és ausztrál „Work and Study” programokról kérdeztek, ezek iránt érdeklődtek a legtöbben. És akkor még egyszer azoknak, akik „nem európai” tanulmányokat terveznek. Kanadában, Ausztráliában és Új-Zélandon van lehetőség a tanulmányok melletti munkavállalásra, ezért arra gondoltunk, hogy bemutatjuk a munkavállalást egy-egy országra vonatkozóan.
Tovább

Amiről írni fogunk

A mai bejegyzésben még mindig a bemelegítésnél tartunk és nem szakmázni fogunk, hanem csak informálni a blog működéséről. De ne aggódj, a következő írásunk már hasznos információkról fog szólni!
Tovább

Elindult a Study Time blog!

Cégünket különösebben már nem kell bemutatnunk, mert 2003 óta rengetegen utaznak velünk, így sok ügyféllel, sok „csatornán” keresztül már kapcsolatba csapatunkkal. Követve a 2015-ös trendeket, örömmel értesítünk Benneteket, hogy elindítottuk blogunkat is, ahol több témát érintően fogunk bejegyzéseket közzétenni
Tovább