Szilvi és Gábor - Túl a harmincon

Melbourne, Ausztrália - nyelvtanfolyam

Már 1 hete itt vagyunk a kinti kollégátoknál Melbourne-ben és nagyon jól érezzük magunkat. Sőt, tegnap mivel végre nagyon szép idő volt, elmentünk a tengerpartra itt Beaumaris-nál bbq partizni. A kollégátok sajnos nem jött velünk, mert nagyon tanul, nemsokára indul haza és még elég sok dolgozatot kell beadnia, de mi nagyon jól éreztük magunkat.

Időközben már nyitottunk bankszámlát is, de már közben a bank kártyánkat is megkaptuk. Sőt, a minap megigényeltük a tax file numbert is és telefon kártyát is. Sokat beszélgetünk az itteni életről, kollégátok pedig rengeteg hasznos tanáccsal lát el minket és nagyon sok tapasztalatot oszt meg velünk. Szóval, mi személy szerint Gáborral együtt nagyon örülünk, hogy ő fogadott minket és az első időszakot nála tölthetjük.

Egyúttal pedig még egyszer köszönjük a Ti segitségeteket és munkátokat azért, hogy rendben kijuthattunk. A repülőutunkon is minden rendben volt, és azóta már az időátállás is sikerült. Már megvan a "myki pass"-unk és már elég jól átlátjuk a közlekedést is.

Gábor holnap megy beiratkozni az iskolába, akkor tudunk meg részleteket a suliról is mondani, és majd igyekszünk beszámolni a tapasztalatokról.