R. Ildikó, 33 éves

Vancouver, Kanada – work and study

Az iskola nagyon tetszik. Business angolra jelentkeztem, már kezdetek óta egy nagyon jó tanár csoportjába kerültem, és bár lehetett volna feljebb lépnem, mégis úgy döntöttem itt maradok, így be tudom fejezni a könyvet is teljesen (ami angol nyelvtanulásom során még sohasem sikerült). Az órákat 4 különböző épületben tartják, a 3.-nak nevezett most költözik át egy másik épületbe, ami teljesen új és modern. Az iskola nagyon jól koordinálja a csoportokat, keveredést nem tapasztaltam egyáltalán! Találkoztam Zsolttal, ő is rajtatok keresztül jött ki, ő azt hiszem General English-el kezdett, most Academic-ben van, és nagyon tetszik neki is. Természetesen csak angolul beszélünk.

Amit nagyon nagyon hasznosnak találok az egészben és ez otthon nem menne, hogy megtanultuk a hasonló jelentésű szavak közötti árnyalatnyi eltéréseket, kifejezéseket, idiomákat és nemcsak angolt, hanem az üzleti fogásokat is tanultunk. „Elective” tantárgynak a „vocabulary-t”, azaz a szókincs fejlesztést választottam, ami szintén nagyon hasznos volt, mert rendszerezve tanultuk a szavakat és így számomra könnyebb volt memorizálni.

Mindenki nagyon kedves és segítőkész, a diákok barátságosak és nagyon jó a közösség. Szuper jó választás volt, életem egyik legjobb döntése volt kilépni erre a 6 hónapos programra Vancouverbe.

Köszönök minden konzultációt és a profin levezényelt vízum ügyintézést. Üdvözöllek Benneteket!

A suli tényleg profi, mindenkinek bátran ajánlom!

És köszönök mindent!