Foglalás

A repülőjegyek esetén a legolcsóbb árakat akkor kapjuk, ha indulás előtt két-három hónappal foglalunk, és nem a legforgalmasabb napokon - hétvégén vagy ünnepek körül - repülünk.

A külföldi tanulmányi programokra való jelentkezés és kiutazás folyamatának bemutatása:

Információ begyűjtése, érdeklődés

Irodánkban lehetőség van a kiválasztott országgal kapcsolatos naprakész információk begyűjtésére. Nyugodtan írj e-mailt vagy telefonálj, és mi személyre szabott felvilágosítást nyújtunk Neked.

Repülőjegy és a szállás befoglalása

Az iskolai beiratkozáshoz igazodva, és azzal szinte egyidejűleg meg kell kezdeni a repülőjegy ügyintézését is. A foglalás időpontjában a fapados légitársaságok esetében a repülőjegyet rögtön ki kell kifizetni, amit egyénileg is lehet intézni, de mi is kérünk be repülőjegy ajánlatot partner irodánktól.

A StudyTime munkatársai elküldik a jelentkezési anyagodat a kiválasztott iskolának, majd beszerezzük az iskola hivatalos fogadó levelét. Miután az iskola hivatalosan is visszaigazolta jelentkezésed a programra, megkapod a számlát a tandíjról és a hozzá kapcsolódó költségekről. A tandíj Budapesten, irodánkon keresztül fizetendő.

Poggyász

Minden légitársaságnál egyre szigorúbbak a poggyászra vonatkozó súlyhatárok, így általában 15- 20 kg a megengedett súlyhatár a feladott poggyászokra. A túlsúly igen sokba is kerülhet (5.000 - 18.000 Ft/kg felár), tehát jobb otthon gondosan lemérni a poggyászokat és időben tájékozódni.