Városrész:
Montreal, City, St. Catherine Street
Helyszín:
Az iskola a híres St. Catherine Street bevásárló utcában található. Az iskola könnyen megközelíthető Montreal metró és buszhálózatával. Néhány utcányira helyezkedik el Mont Royal és Old Montreal.
Óraszám / hét:
20, 24, 30
Idõszak:
Délelőtti órarend: 9:00 - 14:30
Délutáni órarend: 14:30 - 18:00
Csoportlétszám:
12 - 15 fő / csoport
Wi-Fi:
igen
Szállás opciók:
Családi elhelyezés vagy diákoknak albérlet
Minõség:
VÁLASZTHATÓ KURZUSOK:
  • Általános angol nyelvtanfolyam
  • Általános francia nyelvtanfolyam
  • Kombinált angol és francia nyelvtanfolyam
  • Angol vagy francia nyelv munkához
  • DELF/DALF francia nyelvvizsga felkészítő
  • IELTS nyelvvizsga felkészítő
  • TOEFL nyelvvizsga felkészítő

Az iskoláról

Az intézmény egy kanadai iskolalánchoz tartozik és mind a négy jelentős nagyvárosban képviselteti magát. Kanada első privát nyelviskoláiként mára már a legnagyobbak közé tartozik az oktatási piacon.

A Montreal-ban a működik legrégebben a nyelviskolalánc egyik legfőbb kampusza, amit 1962-ben alapítottak. A montreali nyelviskolában angol és francia nyelvtanfolyamot is lehet foglalni. Rendkívül igényes, barátságos hangulatú, nagy nyelvoktatási tapasztalattal rendelkező intézmény.

Az iskola célja mindannak a személyes figyelemnek és egyéni segítségnek a megadása a diákok számára, mely fontos az angol vagy a francia nyelv tanulásánál. Magasan képzett nyelvtanárok segítik a diákokat, akik felismerik az egyéni tanulási igényeket, és hatékonyan segítik a minél gyorsabb nyelvi fejlődést.

Az iskola népszerűségének titka, talán "rugalmas és diákbarát" oktatáspolitikája, mely a tanulni és dolgozni vágyó diákok igényeit is figyelembe veszi. Kurzusaik a teljesen kezdő szinttől a legmagasabbig igen népszerűek a diákok körében. Az iskola sikerének fő titka a gyakorlatias és teljesítményorientált iskolavezetési szemléletmód.

Személyes tapasztalat

Ez az iskola egy jól felszerelt, szervezett, rendezett, és áttekinthető intézmény, barátságos és segítőkész adminisztratív csapattal. Diákjaink beszámolói alapján bátran állíthatjuk, hogy a tanulás sikere, nemcsak a szép és barátságos környezetben, hanem az oktatás magas színvonalában rejlik.