Városrész:
Vancouver, City, Seymour Street
Helyszín:
A város központi részén, a Seymour és Dunsmuir Street sarkán. A közelben számos étterem és bolt található, valamint az egyedülálló Vancouver Központi Könyvtár és a vízparton álló Canada Palace. Mindenféle közlekedési eszköz lépésekre van az iskolától: a Seabus komp, a Skytrain és az összes busz vonal elérhető percek alatt. A világhírű Stanley Park pár percnyi sétával elérhető.
Óraszám / hét:
20, 25, 30
Időszak:
Délelőtti órarend: 9:00 - 14:30
Délutáni órarend: 14:30 - 18:00
Csoportlétszám:
12-14 fő / csoport
Wi-Fi:
igen
Szállás opciók:
Családi elhelyezés vagy diákszálló
Minőség:
Választható kurzusok:
  • General English / Általános angol
  • Intensive English / Intenzív angol
  • Cambridge Exam Preparation / Cambridge nemzetközi nyelvvizsga felkészítő (FCE, CAE szinteken)
  • TOEFL Preparation / TOEFL felkészítő
  • TOEIC Preparation
  • English for Work / Angol nyelv munkához

Az iskoláról

Az intézmény 45 éves oktatási tapasztalattal egy kanadai iskolalánchoz tartozik, és mind a négy jelentős nagyvárosban képviselteti magát. Kanada első privát nyelviskolájaként mára már a legnagyobbak közé tartozik az oktatási piacon. A nyelviskola Vancouver-ben egy modern, többemeletes, kéküveges épületben helyezkedik el. Az osztálytermek tágasak, nagy ablakokkal. Az iskola területén diák hallok állnak rendelkezésre, kényelmes székekkel, valamint étkező sarkok több mikrohullámú sütőkkel, és egy multimédiás számítógépterem, ingyenes Internet használattal. Ezeken kívül egy nagy trópusi akvárium is található az épületben. Az iskolában magasan képzett, fiatal és lelkes tanárok tanítanak. Az iskola célja mindannak a személyes figyelemnek és egyéni segítségnek a megadása a diákok számára, mely annyira fontos az angol nyelv tanulásánál. Magasan képzett, tapasztalt, barátságos tanárok segítik a diákokat, akik felismerik az egyéni tanulási igényeket, és hatékonyan segítik a minél gyorsabb nyelvi fejlődést. A tanárok is folyamatosan képzik magukat, hogy minél naprakészebben, érdekfeszítő és élvezetes kurzusokat tartsanak a diákoknak. Az iskola egyik legfőbb célja lett, hogy nemcsak az oktatás magas színvonalával, hanem az újonnan indított munkaprogramjaival is versenyképessé tegye programjait az oktatási piacon.

Személyes tapasztalat

Ebben az iskolában 10 hónapot töltöttem és nem túlzok, ha azt mondom, hogy életem legnagyobb élménye volt. Elsődleges célom az angol nyelv elsajátítása volt és emellett felejthetetlen élményekkel gazdagodtam. Sokkal nyitottabb és magabiztosabb lettem az élet minden területén. Az iskola nagyon modern a tanárok kedvesek,segítőkészek egyszóval minden megvan ami a tanuláshoz szükséges.