Városrész:
Vancouver, Water Street
Helyszín:
Vancouver belvárosában található mindkét campus: Granville és Gastown. Rengeteg vásárlási és olcsó étkezési lehetőség van a környéken, 10 perces távolságon belül van szinte minden.
Óraszám / hét:
15, 20, 30
Időszak:
9:00 - 12:00 ( 15 óra, délelőtt )
13:00 - 16:00 ( 15 óra, délután )
9:00 - 16:00 ( 20 óra )
9:00 - 14:30 ( 30 óra )
Csoportlétszám:
10-12 fő / csoport
Wi-Fi:
igen
Szállás opciók:
Családi elhelyezés vagy diákszálló
Minőség:
Választható kurzusok:
  • General English / Általános angol
  • IELTS Preparation / IELTS nemzetközi nyelvvizsga felkészítő
  • TOEFL iBT nyelvvizsga felkészítő
  • Cambridge FCE, CAE
  • Business English

Az iskoláról

Az nyelvoktatás általában 8-14 fős csoportokban zajlik, az iskola által kifejlesztett kommunikatív módszer alapján, melyet tükröz „Speak English now!” filozófiája is. A szakképzett anyanyelvi tanárok mindent megtesznek azért, hogy a nyelvtanulás ne csak hasznos legyen, hanem a kanadai hétköznapokba is bepillantást engedjen. Kurzusaik a teljesen kezdő szinttől a legmagasabbig várják a diákokat. Az iskola sikerének fő titka az elfogadható és flexibilis árszabás mellett, a gyakorlatias és teljesítményorientált iskolavezetési szemléletmód.

Személyes tapasztalat

Az iskolát elsősorban azoknak ajánljuk, akik már rendelkeznek alapfokú nyelvtudással, és gyorsan, hatékonyan szeretnék fejleszteni azt. Barátságos hangulat, jó társasági élet várja az intézmény diákjait. A tanárok fiatalok, jó pedagógusok, a személyzet szintén fiatal és segítőkész.