A StudyTime munkatársai elküldik a jelentkezési anyagodat a kiválasztott iskolának.

Információ begyűjtése, érdeklődés

Irodánkban lehetőség van a kiválasztott országgal kapcsolatos naprakész információk begyűjtésére. Nyugodtan írj emailt, vagy telefonálj, és mi személyre szabott felvilágosítást nyújtunk Neked.

Jelentkezés a kiválasztott programra

Amikor a megbeszélések folyamán kialakult véglegesen, hogy melyik országban, milyen képzésen szeretnél majd részt venni, mikor szeretnél kiutazni, kitöltjük az iskolai jelentkezési lapot, hogy a kinti fogadó intézménynél a regisztrációdat megkezdjék.

Repülőjegy és szállásbefoglalás

Az iskolai beiratkozáshoz igazodva, és azzal szinte egyidejűleg meg kell kezdeni a repülőjegy ügyintézését is. A foglalás időpontjában a repülő jegyet azonban nem kell rögtön kifizetni! Minden jegynek van kiállítási határideje, amihez az esetleges vízumügyintézést is igazítjuk. Irodánkon keresztül lehetőség van a jegyek befoglalására.

Hivatalos jelentkezés

A StudyTime munkatársai elküldik a jelentkezési anyagodat a kiválasztott iskolának. Miután az iskola hivatalosan is visszaigazolta jelentkezésed a programra, megkapod a számlát a tandíjról és a hozzá kapcsolódó költségekről. A tandíj Budapesten, irodánkon keresztül fizetendő.

Utazás

Az Air Malta, az Alitalia és a Lufthansa járatai budapesti és bécsi indulással közlekednek az alábbi útvonalon:

Budapest - Malta (Air Malta)

Budapest - Malta (Alitalia)

Budapest - Malta (Lufthansa)

Bécs - Malta (Air Malta)

Bécs - Malta (Alitalia)

Bécs - Malta (Lufthansa)

Bécs - Malta (EasyJet)