Városrész:
San Gwann lakónegyed
Helyszín:
A város csendes részén, 15 perc sétára a Spinola Öböltől és Paceville várostól.
Óraszám / hét:
20, 30
Időszak:
9.00 - 14.30 között
Csoportlétszám:
10-15 fő / csoport
Wi-Fi:
Igen
Minőség:
VÁLASZTHATÓ KURZUSOK
  • Általános angol
  • Társalgási angol (kiegészítő 10 tanóra/hét)
  • Kombinált angol (20 tanóra + 10 magánóra)
  • Üzleti angol
  • Cambridge/IELTS nyelvvizsga felkészítők
  • Angol tanfolyamok 50 év felettieknek

Az iskoláról

San Gwann Málta szigetének nyugati részén helyezkedik el a fővárostól, Vallettától nyugatra. Kisváros, mely a gyönyörű Spinola Öböltől és pezsgő éjszakai életéről ismert Pacewille városától rövid sétára található. A máltai angol nyelvtanulás kitűnő lehetőség a tanulás és nyaralás kombinációjára, ahol a tenger még októberben is alkalmas a fürdőzésre.

2002 óta családi vállalkozásként működtetett máltai angol nyelviskola egy többszintes épületben található San Gwan lakónegyedében. A 10 világos tanterem légkondicionált, a termek interaktív táblákkal és modern multimédiás eszközökkel felszereltek. A ház mögötti kertje ismerkedésre nyújt lehetőséget a szünetekben és a tanítás után.

Az iskola saját szállása 50 méterre található az iskolától, gyakorlatilag a szomszéd házban. A szállás 22 hálószobájával, 4 TV szobájával, 8 modern fürdőszobájával, tetőteraszával, recepcióval, nagy udvarral, 24 órás internet hozzáféréssel és tágas étkezőjével áll a tanulók rendelkezésére.

A személyzet a helyszínen elérhető a nap 24 órájában. Minden diáknak lehetősége van az iskolai menzán kedvező árakon étkezni, a helyi és a nemzetközi konyha specialitásaiból választani.

Személyes tapasztalat

Személyes tapasztalataink alapján mindazoknak ajánljuk, akik a kisebb nyelviskolákat kedvelik, szeretnének tradicionális máltai környezetben tanulni és az iskola mellett lakni.