Városrész:
Sliema
Helyszín:
A kereskedelmi negyedben.
Óraszám / hét:
20, 30
Időszak:
Délelőtti és délutáni csoportok
Csoportlétszám:
10 - 12 fő
Wi-Fi:
Igen
Szállás opciók:
Iskola hoteljében, szoba vagy stúdió lakások
Minőség:
VÁLASZTHATÓ KURZUSOK
  • Általános angol
  • 40+ korosztály általános angol csoportok
  • Üzleti angol
  • IELTS/Cambridge nyelvvizsga felkészítő
  • CELTA/DELTA tanárképző kurzusok

Az iskoláról

A máltai LAL nyelviskola egy modern, a legújabb trendeknek megfelelően teljesen felújított többszintes épületben működik, saját internetkávézóval és büfével. Jól szervezett és működtetett nyelviskoláról van szó, ahol a diákok létszáma megközelíti a 700 főt, így a nyelviskola 100 világos, légkondicionált tanteremmel és a legújabb technológiával felszerelt. Igényes, letisztult ám barátságos környezetben szakképzett tanári gárda több éves tanítási gyakorlattal várja a tanulni vágyó diákokat.

Nemzetközi nyelviskolalánc tagjaként 30 éves nyelvoktatási tapasztalattal rendelkező jó nevű intézmény, ahol a szakképzett tanári gárda a kommunikatív nyelvoktatásra alapozza tanítási módszereit. Az iskola egyik legfőbb célja, hogy nemcsak az oktatás magas színvonalával, hanem szabadidős programjaival is versenyképessé tegye programjait. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, az iskola IELTS és Cambridge nyelvvizsga felkészítő kurzusait a legjobbak között tartjuk számon.

A diákok legnagyobb része Nyugat-Európából érkezik. A nyelviskola saját, teljesen felújított hotellel is rendelkezik 5 percnyi sétára. A szálláshelyek igényesek és tiszták, saját és 2 ágyas szobák egyaránt foglalhatók. A Gozo szigetén működő másik angol nyelviskolát a nyugalmat kedvelő 35-50 éves korosztálynak ajánljuk elsősorban. Az ottani kampuszon a szállás és tanítás egy épületben történik.

Személyes tapasztalat

Az iskola szálláshelye 54 hotelszobával és 45 stúdióval nagyon népszerű, így javasoljuk a foglalást hónapokkal korábban a tervezett indulás előtt leadni.