Városrész:
St. Julians
Helyszín:
2001-ben átadott 2 modern, légkondicionált épületben
Óraszám / hét:
20, 30
Időszak:
Délelőtti és délutáni csoportok
Csoportlétszám:
10 fő, nyáron 12 fő / csoport
Wi-Fi:
igen
Szállás opciók:
Diákszálló vagy apartmanok
Minőség:
VÁLASZTHATÓ KURZUSOK
  • Általános angol
  • Üzleti angol
  • Munkahelyi angol
  • IELTS és TOEFL nyelvvizsga felkészítő
  • Cambridge nyelvvizsga felkészítő
  • 30+ felnőtt kurzusok (csak nyáron)

Az iskoláról

A máltai St. Julians negyed népszerű turista desztináció, mely a Spinola öböl köré épült és mostanra már Málta szórakoztató negyedévé vált.

A Máltán működő EC angol nyelviskola 1991-ben kezdte meg működését és rögtön a máltai nyelviskolák egyesületének a FELTOM szervezetnek tagja is lett. Kiváló minőségéről ismert máltai nyelviskolalánc elegáns és modern környezetben mára már 600-900 fő befogadására képes. A diákok közel 90 országból érkeznek. Tantermek száma több mint 60, világosak, modernek és interaktív táblával felszereltek. 12 tanterem külön kiscsoportok, és magánórák számára kialakított. Az oktatás színvonalát emeli multimédia felszerelése is.

Az angol nyelvtanfolyamra jelentkezőknél a tandíj tartalmazza a tankönyvek mellett a reptéri transzfer díját, nyáron pedig Beach Club tagságot is. A nyelviskolán keresztül a máltai nyelvtanfolyam idejére szállás is foglalható, az iskola szállásai a közelben, a tengerparton vagy rövid buszútra találhatók.

Az EC nyelviskola nyári tábora 8 éves kortól foglalható, mely ideális lehet egy családi tanulás/nyaralás esetén. 14-18 éveseknek kidolgozott 2-3 hetes táborait a nyelvórák mellett, színes és változatos programok jellemzik.

Személyes tapasztalat

2015 tavaszán tett látogatásunk alkalmával meggyőződtünk arról, hogy a nyelviskola maximálisan követi a legújabb trendeket és tanítási módszereket. Ajánljuk minden olyan diákunknak, akik szeretik az igényes, modern környezetet és nyüzsgő iskolai légkört. Málta legnagyobb létszámú nyelviskolája, télen-nyáron színes és érdekes iskola utáni programokat is szervez, amik igen népszerűek diákjaik körében.