Városrész:
Swieqi, városközpont
Helyszín:
Csendes környezetben, pár perc sétára a homokos parttól.
Óraszám / hét:
20, 30
Csoportlétszám:
12 - 15 fő / csoport
Wi-Fi:
igen
Szállás opciók:
Kollégium vagy apartman
Minőség:
VÁLASZTHATÓ KURZUSOK
  • Általános angol
  • Általános angol-kis csoportos (4-5 fő)
  • Üzleti angol
  • IELTS nyelvvizsga felkészítő
  • Szülő és gyermek tanfolyam (csak nyáron)

Az iskoláról

A Clubclass Residental angol nyelviskola Máltán egész évben várja az angolul tanulni vágyókat. A máltai nyelviskola a St George’s öböl közelében Swieqi csendes, családias részén, többszintes épületkomplexumban található. Világos, tágas tantermekkel, valamint multimédia központtal felszerelt, biztosítva mindent, ami az angol nyelv elsajátításához szükséges.

A nyelviskola Málta egyetlen nyelviskolája, ahol a szállás az iskolai komplexum területén megoldott. Belső kertjében medence is található, továbbá szauna és fitness terem , melyek használat az iskola diákjai számára ingyenesek. A nyelviskola és szállás területén a felújítási munkák folyamatosak, így vannak olyan tantermek melyek még kevésbé modernizáltak.

Az általános angol nyelvtanfolyamokhoz minden hétfőn lehet csatlakozni. A nyelviskola legfőbb célja, hogy magas szintű és hatékony nyelvtanulást biztosítson minden diákjának. A tanárok magasan képzett, gyakorlott pedagógusok, akik már több éves tapasztalattal rendelkeznek és fiatalos lendülettel állnak diákjaik rendelkezésére. Az iskola büszke arra is, hogy számos nemzetközi vállalat munkatársai tanultak már üzleti és általános angol kurzusain.

Személyes tapasztalat

2015 tavaszán tett látogatásunk alkalmával meggyőződtünk arról, hogy az iskola jól felszerelt, a tanárok kedvesek. Ajánljuk minden olyan diákunknak, akik szeretik a kényelmes megoldásokat, azaz a nyelviskolát és szállást egy helyen. Az iskola szállása tiszta, de nem egy 5 csillagos hotel környezetre kell számítani. Sok a fiatal, így esténként élénk társasági élet zajlik.