Városrész:
Barcelona, belváros
Helyszín:
Az Eixample szomszédságában található a Plaza Cataluna és a Plaza Espana között, csak egy rövid sétára olyan híres helyektől, mint pl. a Las Ramblas és az Egyetem. Tágas, 4 szintes légkondicionált tantermek. Az iskola 1500 m2-es tetőterasszal rendelkezik.
Óraszám / hét:
10, 20, 20+5 és 25+5
Időszak:
-
Csoportlétszám:
8-10 fő / csoport
Wi-Fi:
igen
Tanterem:
50
Minőség:
VÁLASZTHATÓ KURZUSOK:
  • Általános és Intenzív spanyol nyelvtanfolyam
  • DELE nyelvvizsga felkészítő kurzus
  • Junior és Tinédzser Programok (10-17 éveseknek)
  • Középiskolai Programok
  • Üzleti spanyol nyelv
  • Spanyol 50 év felettieknek

Az iskoláról

Az iskola egy 3 emeletes épületben található, barátságos hangulatú, több éves nyelvoktatási tapasztalattal rendelkező partnerintézményünk. Egyike a nyelvoktatás magas színvonalát képviselő intézményeknek Barcelona-ban, amely nemcsak árában és felszereltségében, hanem a környezeten is jól tükröződik. A spanyol iskolaláncolat legnagyobb iskolája ez a helyszín, mintegy 550 nemzetközi diák tanul általában itt, akik találkozhatnak a helyi spanyol diákokkal is, hiszen az iskola helyi nyelviskolaként is működik, angol, német és francia nyelvet oktatnak a spanyol fiatalok számára. Az iskola egyik legfőbb célja, hogy a legmagasabb szintű és leghatékonyabb nyelvtanulást biztosítsa minden egyes diákjának különböző programjai keretében. A tanítás kis és közepes csoportokban zajlik. A tanárok magasan képzett pedagógusok, hiszen az iskola nagy gondot fordít a megfelelő tanárok kiválasztására. Az órák hangulata barátságos. A diákok a világ minden részéről választják ezen iskolát spanyoltanulásuk színhelyéül. Az intézmény mozgáskorlátozottakat is fogad programjaira.

Személyes tapasztalat

Diákjaink beszámolói alapján bátran állítjuk, hogy az iskola nemcsak a környezetében és felszereltségében igényes, hanem az oktatás minősége is magasan megfelel az iskola által képviselt standardeknek.