Útvonalak

Spanyolországba a legegyszerűbben és leggyorsabban repülőgéppel juthatunk el. A legolcsóbb árakat akkor kapjuk, ha indulás előtt két-három hónappal foglalunk, és nem a legforgalmasabb napokon - hétvégén vagy ünnepek körül - repülünk.

Választható útvonalak légitársaság:

  • Budapest - Barcelona ClickAir, Wizz Air, Air Europa
  • Budapest - Madrid Air Europa,Malév, Smart Wings
  • Budapest - Málaga Air Europa (Palma de Mallorca-n keresztül)
  • Budapest - Alicante Air Berlin (Németországi átszállással)
  • Budapest - Palma de Mallorca Wizz Air Air Berlin (Németországi átszállással)
  • Budapest - Sevilla ClickAir (Barcelonán keresztül)
  • Budapest - Bilbao ClickAir (Barcelonán keresztül)
  • Budapest - La Coruna ClickAir (Barcelonán keresztül)
  • Budapest - Gran Canaria ClickAir (Barcelonán keresztül) Air Europa (Madridon keresztül)
  • Budapest - Tenerife Air Europa (Madridon vagy Barcelonán keresztül)

Információ begyűjtése, érdeklődés

Irodánkban lehetőség van a kiválasztott országgal kapcsolatos naprakész információk begyűjtésére. Nyugodtan írjál egy emailt vagy telefonálj, és mi személyre szabott felvilágosítást nyújtunk Neked.

Jelentkezés a kiválasztott programra

Amikor a megbeszélések folyamán kialakult véglegesen, hogy melyik országban, milyen képzésen szeretnél majd részt venni, mikor szeretnél kiutazni, kitöltjük az iskolai jelentkezési lapot, hogy a kinti fogadó intézménynél a regisztrációdat megkezdjék. Egyúttal hivatalos utazási szerződést is kötünk Veled, amely számodra teljes biztonságot és garanciát nyújt a külföldi tanulmányaidra.

Repülőjegy és a szállás befoglalása

Az iskolai beiratkozáshoz igazodva, és azzal szinte egyidejüleg meg kell kezdeni a repülőjegy ügyintézését is. A foglalás időpontjában a fapados légitársaságok esetében a repülőjegyet rögtön ki kell kifizetni, és egyénileg kell intézni. Mi természetesen segítünk kiválasztani a legkedvezőbb megoldást.

A hivatalos jelentkezés

A StudyTime munkatársai elküldik a jelentkezési anyagodat a kiválasztott iskolának, majd beszerezzük az iskola hivatalos fogadó levelét.

A jelentkezés visszaigazolása

Miután az iskola hivatlosan is visszaigazolta jelentkezésed a programra, megkapod a számlát a tandíjról és a hozzá kapcsolódó költségekről. A tandíj Budapesten, irodánkon keresztül fizetendő.

Poggyász

Minden légitársaságnál egyre szigorúbbak a poggyászra vonatkozó súlyhatárok, így általában 15- 20 kg szokott lenni a megengedett súlyhatár a feladott poggyászokra. A túlsúly igen sokba is kerülhet, (5.000 - 18.000 Ft/kg felár), tehát jobb otthon gondosan lemérni a poggyászokat. A kézipoggyász, amit felviszel magaddal a gépre, maximum 8 kg lehet a mérete pedig 25x35x45 cm (légitársaság-onként változhat).